Tämä homma toimisi vähän paremmin jos taustana olisi viikon takainen huurteisen kuulas talvikeli, mutta ei anneta vesisateen masentaa. Laitetaan vaaleat talvisävyt sitten vaatteisiin ja asusteisiin, jos keli ei kerran suosi. Tässä on yksi suosikkiyhdistelmistäni, kalpea vaaleanpunainen ja harmaa:

Hattu - KN Collection, Hapsusaappaat - Isabel Marant x H&M, Takki - Zara, Housut - Vero Moda, Kaulakoru - Kalevala

Minä en oikeastaan edes pidä vaaleanpunaisesta, mutta sääntöön on aina poikkeus. Iso jättirusetti hatussa on niin överi, että sitä on pakko rakastaa. Myös vaaleanpunaisen sävyllä on merkitystä. Viileät vaaleat sävyt ja vanharoosa ovat kauniita, ja ne on helppo sovittaa tummaan viininpunaiseen, mitä suosin huulimeikissä ja kynsissä juuri nyt. 

Kommentit (4)

Ellukoo
3/4 | 

Voi että on kaunis asu ja värimaailma passaa sulle täydellisesti! Hattu rusetteineen <3 <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat