Jos jotain olen elämässä oppinut, niin sen että älä koskaan pue korkkareita messuille. Ei kannata pilata päiväänsä tulessa olevien päkiöiden kanssa, vaikka olisikin kaltaiseni korkkarihörhö. 20-lukua tunnelmoivan leidilookin voi luoda tennareidenkin kanssa, tai minun tapauksessani tossujen. Kun ne ovat riittävän huomaamattomat, kokonaisuus kääntyy vielä enimmäkseen leidin puolelle. 

Nämä mustat tossuni ostin San Franciscosta. Ne ovat niin mukavat, että niillä jaksaa helposti kävellä koko päivän. Vaaleanpunainen Beth-hattuni on KN Collectionin

 

Tosin jaksaa sitä korkkareillakin koko päivän, jos on tarpeen. Työpäiväni Helsingissä venyi matkoineen 15 tuntiin, mutta onneksi väliin mahtui team buildingiä kylpylässä niin ei käynyt korkkareilla oleminen liian ylivoimaiseksi :D Fiksu ehkä silti ottaisi näille reissuille mukaan ne tennarit, kun eksyy illalla Tikkurilaan asemaa etsiessään. Sanon vaan, että minua huonompaa suunnistajaa ei ole olemassakaan. Suuntavaisto jätti meikäläisen välistä kokonaan. 

Hauskaa viikonloppua kaikille :)

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Miten ihmeessä saa huulipunan pysymään siistinä koko päivän? Yritin eilen taas pitkästä aikaa punata huulet töihin, ja parin tunnin päästä huomasin että puna oli röpelöitynyt huulten sisäosaan ja näytti muutenkin inhalta. Siihen kun olisi vetänyt päälle uuden kerroksen niin yäh. Ja laadukas puna on kyseessä. Pitääkö aina vaan putsata huulet ja vetäistä uusi kerros kesken työpäivän?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011