Syyskuu on minun vaatekaappini kannalta pukeutumisen kulta-aikaa. On yksinkertaisesti ihana vetää vaatteita niskaan ja käyttää takkeja! Vapaahtoisesti, kun ei ole vielä pakko käyttää takkia lumituiskujen vuoksi. Kauneimmat takkini ovatkin juuri välikausitakkeja, joista yksi kaikkien aikojen lempparini on tämä: 

Zaran vanha takki on tavallaan hempeä värinsä puolesta ja kukkakuosin vuoksi, mutta toisaalta ei kuitenkaan. Sävy ei ole Barbie-pinkki vaan neutraali persikkaisempi. Ei ole mitään parempaa tapaa naamioida mustat leggarit ja paita nopeasti "pukeutuneen näköiseksi" kuin näyttävä takki :) 

Kommentit (2)

Anniska
2/2 | 

Noi korvikset taas on mun kaikkien aikojen suosikit. Oon yrittäny ettiäkin saman tyylisiä mutta ei oo osunu kohdalle! Mutta hyvvää sykssyy! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011