Erinäisten sählinkien jälkeen onnistuin vihdoin käyttämään Celeb Luxury Viral -shampoota oikein. Eli ilman värilänttiä keskellä päätä :D Nyt on täydellinen vaaleanpunaisen sävy hiuksissa. Ei yhtään liian lämmin tai kylmä, vaan juuri sopiva. 

Sarjassa on paljon muitakin värivaihtoehtoja vaaleansinisestä hopeaan ja vihreään. Shampoo on melko kallis, mutta tuote on todella riittoisa eli pari pesua kestäviin suoraväreihin verrattuna tämä on ehdottomasti edullisempi. Ostin omani kampaamo Rastasta (39e).

Miten parhaaseen lopputulokseen?

En ole tottunut siihen, että sävyttävät shampoot ovat kovinkaan pigmenttipitoisia. Olen yleensä läntännyt hopeashampoon keskelle päätä ja levitellyt siitä vaahdottamalla joka puolelle. No, tämän kanssa en suosittele kyseistä tyyliä. Kannattaa hieroa shampoo ensin käsiin ja sukia sitä pyyhekuivien hiusten sekaan tasaisemmin joka puolelle ennen vaahdotusta. Sitten vaahdottaa hiukset kauttaaltaan ja antaa shampoon vaikuttaa 5 - 10 minuuttia. Mitä pidempi vaikutusaika, sen intensiivisempi sävy. 

Sävy vaalenee muutamassa pesussa pois. 

Viral shampoo on kevyesti syväpuhdistava, joten sen jälkeen on pakko käyttää kunnollista hoitoainetta tai vaalennettu tukka on kuin lampaan karvaa. Luottakaa minuun, laiskottelin nimittäin hoitoaineen kanssa ensimmäisellä kerralla, kun kaikki meni pieleen muutenkin. Lopputulos oli vähintäänkin kiinnostava.

Kommentit (3)

Kampaamoja ja kauppoja ahkeras...
3/3 | 

Onkos kukaan bongannut näitä mistään muualta kuin tuolta Rastasta? Sokkarin Emotionista ei löytynyt eikä ekoista kolmesta kampaamosta myöskään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010