- Kaupallinen yhteistyö: Zadaa -

Latasin "kirppissovelluksen" nimeltä Zadaa jo aikoja sitten ystäväni suosituksesta, joka keuli appiksesta tekemillään huippulöydöillä. Pieni kateus toisen kirppislöydöistä on aina ihan hyvä kimmoke toimia :D Kirpputori-intoilijana kaikki kierrätykseen liittyvät kauppapaikat ovat ihan erityisen lähellä sydäntäni, käytän sujuvasti sekä live-kirppiksiä että nettikauppapaikkoja.

Zadaan erikoisuus on se, että se toimii vain älypuhelimessa. Tuotteiden myyntiin naputtelu ja ostaminen tapahtuu näppärästi sovelluksen kautta. Sovellus on yllättävän nopeakäyttöinen myyjälle, siinä ei kauaa nokka tuhise kun tuotteet ovat myynnissä. Myös valokuvat otetaan kännykällä. Myyjä maksaa myynnistään Zadaalle pienen komission, sen suuruuden näkee heti myynti-ilmoitusta laatiessa.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi AppStoresta tai GooglePlaysta. Kirjautuminen tehdään Facebookin avulla ja sen jälkeen sovellukseen määritellään omat mitat eli vaate- ja kengänkoko, sekä pituus ja paino. Edellä mainittuja ei tarvitse julkaista profiilissaan kaikkien nähtäville, mutta niiden avulla sovellus osaa ehdottaa feediin sinulle sopivia vaatteita ja asusteita. Miksi selata kenkiä koossa 38, jos on kokoa 36. Hakukriteerejä voi tietysti myös muutella, jos esimerkiksi etsii oversize-kokoisia villapaitoja. 

Tuotteen myyntitilanteessa ostaja ja myyjä voivat sopia toimitustavan. Samassa kylässä asuvalle nouto voi olla näppärin, mutta kätevä on myös Zadaan tarjoama Matkahuollon paketti (Zadaa package), joka maksaa ostajalle 4 euroa. Matkahuolto operoi esimerkiksi R-kioskeissa, joten valinnanvaraa lähetys- ja noutopaikoille on.

Paras tapa tutustua tähän kirppikseen on ladata se ja laittaa selaten. Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että tuotteiden selaamiseen saa sangen tehokkaasti kulumaan koko junamatkan, vaikka oikeasti pitäisi opiskella. 

Minun mekkokirppikseni löytyy juuri nyt Zadaan Discoverista (se silmälogo appiksen etusivulla alareunassa), myynnissä on lähinnä mekkoja ja kenkiä, kuten tyylistäni voinee päätellä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat