Eri ihmisillä on erilaisia kulmakiviä pukeutumisen suhteen, riippuen pitkälti tyylistä. Ei voida sanoa että jokaisella tulisi olla valkoinen T-paita, jos sille valkoiselle paidalle ei ole koskaan käyttöä. Minulla top 5 kulmakivien listalle pääsee musta (ja valkoinen) liehuke, eli yksinkertainen hihaton pitkä tunika joka on mielellään läpikuultava. Läpikuultavuus tekee tunikasta kepeän näköisen, se ei valuta koko naista maata kohden eikä näytä säkiltä. Pidän kyllä säkkivaatteistakin mutta aina ei ole hyvä hetki näyttää muumien möröltä.

Liehuke on yksi suosikkivaatekappaleitani siksi, että käytän paljon leggareita. Yleensä Black Milkin mutta myös neutraaleja yksivärisiä. Näissä kuvissa jalassa on American Apparellin discopäntsit eli lycraa ja niihen parina Lindexin musta liehuke. Sen monipuolisuus tulee hyvin esiin tässä seuraavassa asussa. Alkuviikosta olin töissä seuraavalla lookilla:


Lycrat, liehuke ja lyhyt H&M:n värikäs neule. Liehukkeen parhaus korostuu myös kerrospukeutumisessa, esimerkiksi juuri lyhyen neuleen kanssa.Jos töiden jälkeen pitäisi kipaista suoraan iltamenoihin, ei tarvitsisi kuin heittää neule laukkuun ja sitten menoksi:


Musta läpikuultava vaate on täysin pakollinen minulle. Jos joutuisin autiolle saarelle ja pitäisi valita mukaan viisi vaatekappaletta, tämä olisi yksi niistä. Koska siellä se olisi tietysti tosi tarpeellinen. Mutta ilmankaan ei voi olla.

Kommentit (2)

Minnuli
1/2 | 

Edelliseen postaukseeni viitaten, täydellisestä materiaalista kivalla leikkauksella olevia liehukkeita löytyi Dorothy Perkinsiltä <3

Minnuli
2/2 | 

Hei Nelliina!
Minulla on yksi tuollainen kermanvärinen liehuke (olisiko ollut H&M) ja olen yrittänyt metsästää lisää, mutta tämän syksyn mallistoissa niitä on harmittavan vähän tarjolla. Onko sinulle tietoa mistä noita voisi saada (vielä) hankittua?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011