Terveiset lapista, HC-turisti täällä moro:


Auringonpaiste on jotain ihan maagista, hiljaisuus soi melkein korvissa ja olen syönyt viikon edestä jo yhdessä päivässä, maalla on ihanata. Ainoa vaan että tämän yhden tyylikkään valokuvan lataaminen blogiin kesti reilu 30 minuuttia, joten...

Kommentit (23)

Hei!
Jos olette Ylläksen alueella köymässä niin Äkäslompolon puolella on taide- jakäsityögalleria Lumiperhonen :)
Siellä on lappilaisten tekemää käsityötä ja taidetta ja ainakin yhdet punaiset huovutetut lapaset joissa on kissan kuvat ;)

Miisu

Kolarilainen kalapuikko - katsos kylällä, monellako isännällä on tuollainen :D Kuuluu jotenkin katukuvaan.

manki

Mä olin kolme viikkoa sitten Muoniossa, siellä pisti heti silmään paikka nimeltä Tapojärvi :). Kivaa lomaa, mulle jäi ikuinen ikävä Pallaksen tuntureille!

Vaattojärvellä nuo tietoliikenneyhteydet on omaa luokkaansa :D Mulla ei puhelinliittymäkään toimi siellä. Mutta tosi komeet viikset oot saanu. Paikallista stailia :D

Paula

Ihan sikamageet noi arskat! Mistä ne on? Oliko ne sieltä joltain ulkomaan reissulta? :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011