Puolivälissä lomaa vaihdettiin paikkaa, loppuviikko kului Vaattojärvellä. Tämä on ihan huikea pieni kylä järven rannalla keskellä ei-mitään, näin niinkun hämäläisen näkökulmasta. Ei-mitään ilmaisu kaikella positiivisuudella. Ympärillä on pelkkää metsää, ja iltaisin pimeys on täydellistä, ei pienintäkään kajastusta kaupungin valoista. Myös hiljaisuus on ihan erilaista kuin kotona, se ottaa melkein korviin että mistään ei kuulu mitään kun on tottunut tasaiseen autojen hurinaan ja muuhun taustameluun.
Kierros kyläkaupan kautta. Tästä ei enää söpömmäksi voi pieni kauppa muuttua. Ja se on näköjään ihan sama missä liikun, kengiltä ei voi välttyä. Laitoin tilaukseen omassa koossani nuo ihan huikeat kirkkaansiniset huopatossut :DViikon kestänyt lumisadekin vaihtui lopulta auringoksi, eipä voi valittaa ulkoilukeleistä.
Luuta oven edessä kertoo että asukkaat eivät ole kotona.
Epun punainen turkki hohtaa auringossa samaan malliin kuin meikäläisen posket. Raittiin ilman myrkytys :D
Slaavikyykkypilkkijä sai yhden sintin, siinäpä sitä kalaonnea kerrakseen. Naamani saattoi vähän vihertää kun Sakun serkun lapset nyppivät viereisestä avannosta kalan per minuutti.


Kommentit (11)

Meeri
1/11 | 

Hei vau, onko ihan aidot Töysän kenkätehtaan Arctipsit?! :D Mun armaassa (ex-)kotikunnassa valmistettu!

Emery

Hehee, innostuin vallan laskeskelemaan, että kuinka kauan itse olen mukana roikkunut ja kyllä se kuutta vuotta hipoo täälläkin! Näin 20-vuotiaan elinvuosista se on vieläpä aika merkittävä prosentti:D Voin yhtyä täysin ylempään kommenttiin, blogisi ei ole ikinä onnistunut kiukustuttamaan väkisin väännetyillä tai ylikaupallisilla kökköpostauksilla, vaan aina tulee lukiessa hyvälle mielelle. Epävarmalle teinille ja nyttemmin jo vähän vähemmän epävarmalle melkein aikuiselle olet aina ollut oiva esimerkki siitä, ettei ulkonäkö- ja pukeutumisasiat ole oikeasti ihan hirveän vakavia. Ihanaa kevättä koko teidän perheelle!

Dis
5/11 | 

Ihana postaus, ihana Lappi!
Olen lukenut blogiasi nyt vähän yli kuusi vuotta ja aina vaan palaan takaisin tänne. Blogisi on inspiroiva, mielenkiintoinen ja edelleen lempparini. Laatu on kautta linjan ollut erinomainen. Kiitos mukavasta blogista ja kaikkea hyvää sinulle ja aurinkoista kevättä.

KristiinaK
Liittynyt22.6.2015
6/11 | 

Kiva postaus Vaattojärvestä. Olimme siellä muutama viikko sitten auttamassa tyttäremme perhettä Kyläkaupan remontissa.

Jenni
7/11 | 

Oooh... kuivalihaa on näköjään sielläkin tulossa. Meillä on enää pieni pala isän tekemää kuivalihaa jäljellä, se on joka keväinen odotettu herkku! =)

Mintsi
8/11 | 

Oi kerrassaan noita sinisiä huopatossukoita!! <3 Myös nuo vihreät ovat kylläkin ihanat... Itselläni ovat jo pari talvea olleet ahkerassa käytössä nuo alemman kuvan varrelliset huopapieksut - lempparitalvikenkäni numero yksi!! Lämpimät, ja ennen kaikkea hyvän tuulen tallustimet! :)

Eppu-koirulin kuvat nostivat kyyneleet silmiin - muistot lapsuuskodin punaturkkisista pikinokista tulvahtivat oitis mieleen... <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012