Oli tarkoitus uudistaa blogin ilmettä jo 1.1., mutta elämä tuli väliin ja tässä on riittänyt säätämistä alkuvuonna enemmän kuin tarpeeksi. Mutta nyt oli vihdoin hetki tuunailla uusi banneri ja asettaa omakuva linjaan @nelliinan Instagram-tilini kanssa. Ajattelin, että voisin hetken aikaa kulkea hieman runsaammaalla blogi-ilmeellä. Vanhan bannerin beige ei kuvaa nykyistä tyyliäni kovin hyvin, vaikka kuvitus olikin kaunis. 

Otin uutta banneria varten hämyisen rakeisen kuvan lempikoruistani tummaa taustaa vasten. Vähän 20-luvun hiusnauhaa, helmiä ja tieysti kitschiyden edustajaksi pinkki muovinen flamingorintaneula.

Pikkukuva taas on ollut käytössä Instagramin puolella jo ikuisuuden, ja olen kasvanut siihen kiinni. Vähän on apean näköinen ilme, mutta leikitään että se on kohtalokas :D Tai että luen kirjaa, kuten teen aina kun on vain hetkikin vapaata.

Nelliina Facebook-sivulla sata vuotta vanha blogibannerikuva on edelleen hengissä, enkä ole raaskinut sitä vaihtaa. Olin ihan hilkulla klikata myös FB kuvaksi tuon riinkinkukkosulkaisen sivuprofiilini, mutta sitten jäin empimään. Ehkä säilytän sydänlaukkuani vielä hetken. Sitäpaitsi, kyseessä on hääkimppuni ja tänä vuonna meillä on 10-vuotishääpäivä! Miten aika voi kulua näin vauhdilla, kysyn vaan!

Tässä kyseinen nostalgia-kuva, joka toimi aikoinaan blogin bannerina. 

Näillä pikku muutoksilla uuteen vuoteen. Blogin bannerin vaihtaminen ei merkinne lukijalle mitään, mutta minulle bloggaajana se on olevinaan kauhean haikeaa ja vanhasta luopumisen tuska on suuri :D Hyvänä esimerkkinä se, etten raaski luopua Facebookin profiilikuvasta.

Kommentit (8)

Vierailija
2/8 | 

Olipa hyvä, että laitoit vanhan kuvan vertailuksi! Sitä ei lukijana tosiaan välttämättä huomaa kun on tottunut :)

Uudet kuvat ovat ihanat ja kuvaavammat tosiaan.

hopsu
3/8 | 

Edellisessä kummikirjoituksessa sinulla on kaunis mekko, kuten aina.

Tsemppiä talveen ja blogin ylläpitämiseen.

Vierailija
4/8 | 

10 vuotta HÄH! :D Muistan kuinka ihailin tapaasi kertoa häistä, sopivasti mutta niin kauniisti yksityisyyttä varjellen. Muistan kuinka hihitin kenkäunohdukselle ja sille kuinka kerroit ettet meinannut sopia hameen kanssa kirkon ovista sisälle.

Aivan hullua miten kauan sitä on klikkaillut itsensä monta kertaa viikossa katsomaan jonkun toisen kenkä- ja mekkopostauksia :D

Riikka-Susanna
5/8 | 

Herranen aika! 10 vuotta, ei voi olla millään, ei aika voi niin nopsaa mennä! Sitä on kymmenen vuotta siis vähintään lueskeltu näitä tarinoita ja juttuja. Jehna <3
Paljon onnea ja tulevia vuosia teille!
(Ja sivussa kiitos tästä ihanasta monimuotoisesta blogista)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011