En osannut ihan odottaa, että eilisen marraskuu-vuodatuksen jälkeen sataisi samantien ensilumi! Johan kirkastui sekä mieli, että maailma. Kun vertaa tämän postauksen ja edellisen asukuvien taustaa niin ero on melkoinen :D onneksi meillä on neljä vuodenaikaa.


Myssy on Myssyfarmin Ensilumi, saatu blogin kautta.
Jos joku noteerasi pipassani epämääräisen kuivan lehtiroskan, en (toivottavasti) kulkenut se päässäni julkisella paikalla, vaan se tarttui myssyyni kun vein fillaria katokseen. Itseasiassa syyllinen roikkuu tässä alimmassa kuvassa suoraan pääni päällä, villiviini! Busted :D

Kommentit (7)

Nukka
1/7 | 

Voi ei, nyt mun on pakko saada myös tuo valkoinen myssy! Olen asunut harmaassa hämy-myssyssä kanssa koko syksyn. Äitini haluaisi myös joululahjaksi oman... Mitenköhän sitä raaskisi ostaa noita vielä pari.

Ellu
2/7 | 

Voi miten kaunista! Mä en malta odottaa, että tänne vielä etelämmäksi tulis lunta. Tekis jo mieli kaivaa tupsupipot esiin :)

Heli
5/7 | 

Pitääkin oikein kommentoida, huomioin kanssa erityisen kivan tunnelman kuvista kuten aikaisempikin kommentoija :)

7/7 | 

Nämä on ehkä kaikkien aikojen upeimpia kuvia. Niin kaunista, taianomaista. Kiitos! Hyvä mieli tulee kun katsoo.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010