Äitini varmasti pyörittelisi silmiään 3/4-hihaiselle takille, siinä missä valmiiksi revityille farkuillekin. Koska mikäs järki on varta vasten rikkoa ehjiä housuja. Muoti ohittaa välillä maalaisjärjen, ja saa ihmiset ostamaan vajaahihaisia takkeja ja reikäisiä farkkuja. Minä ostin keväällä -70% hintalapun turvin Lindexiltä takin, jossa on lyhyet hihat. En kuitenkaan suostu myöntämään että tämä olisi täysin muotipimahdus, sillä aina on olemassa pitkiä nahkahansikkaita ja leutoja syksyjä, jolloin täyspitkiä hihoja ei edes kaipaa.Vajaamittaiset farkutkin ovat ihan ok kun lämpötila kipuaa 15 astetta plussan puolelle ja aurinko paistaa. Ei sentään ole reikiä :D Herrainkengät toimivat kivasti nimenomaan vajaamittaisten housujen kanssa, täytyy ehkä seuraavaksi kokeilla pappahousuja farkkujen sijaan.
Lammella oli juuri näitä kuvia ennen useita kymmeniä joutsenia muuttopuuhissa, olivat ilmeisesti kahvitauolla. Aika pysäyttävä näky. Harmi etten ehtinyt kameran kanssa asemiin.

Kommentit (14)

1/14 | 

Mä tykkään kovasti tollasesta hihanpituudesta, vaikka onhan se tietysti Suomessa vähän lyhyen kauden takki. Mutta sanoisin kuitenkin, että ehdottomasti järkevä valinta :'D

Se tuli ykkösen iltapäivädekkarina, loppui viime viikolla mutta löytyy ehkä vielä areenassa. Oli kiva sarja, uutta tuotantoa siis mutta esitti 50-lukua. Kynähameitä ja tiukkoja vyötäröitä!

Elli
7/14 | 

Kuvat eivät nyt taida tehdä oikeutta vaatteelle koska minulle tulee aika voimakkaat kylpytakki-vibat tuosta takista. Enkä todella pysty kuvittelemaan tuota miksikään palaverivaatteeksi, vaan ennemmin näkisin tuon soveltuvan siihen kun mökillä saunan jälkeen juoksee pyyhe päässä saunalta mökkiin. Mutta älkää loukkaantuko, luulen että en vain pysty näkemään kuvista takkia samoin kuin te joilla on kyseinen vaate ihan livenä :)

Paltsu
8/14 | 

Kivan näkösiähän nuo on :) En oo vaan koskaan ymmärtänyt käytännössä vajaita hihoja, en koskaan osta edes paitoja joissa on 3/4 hihat, kun kylmällä tulee kylmä jos ei oo ranteita myöden kangasta, ja kuumalla ei tarvii hihoja ollenkaan :D

KatjaV
9/14 | 

Istin saman -70 % alesta ja käytän sitä varajakkuna töissä :) Tämä sopii melkein kaikkien vaatteitteni kanssa yhteen, joten jos tulee tarve, voin heittää sen päälle palaveriin tai tapaamiseen. Syssymmällä käytin sitä takkina pitkien hanskojen ja huivin kanssa. Toimii! :)

10/14 | 

Järkivalinta tietenkin :D Ostin Ebayn ihmeellisestä maailmasta vuosi sitten vajaamittaisen "villakangas" takin megaisolla hupulla. Ollut ihan paras syystalvella semmoisten paksujen neulekädenlämmittimien kera. Lämpöisemmillä ilmoilla paidan hihatkin riittää. Nimenomaan moneen keliin sopiva vaate.

arjainen
11/14 | 

Mulla on talvitakki 60-luvulta, ja siinä on vajaat hihat. Aikanaan hansikkaat oli osana asua ja niiden piti näkyä! Pitkien nahkahanksikkaiden kanssa tarkenee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012