Kävin Tampereella viime viikolla asioilla ja siinä sivussa poikkesin muutamassa Aleksis Kiven kadun sisustusliikkeessä etsimässä inspistä saunarakennuksen tuunaukseen. Ollaan jo puoliksi päätetty että seinän väri on vahva tumma petrooli, ja nyt mietitään sitten kaikkea muuta mahdollista värimaailmaa ja tyyliä.

En tiedä miksi, mutta kuparin sävyt ja tietynlainen steampunk-henkinen tunnelma oli se mitä tästä reissusta jäi mieleen. Oikeastaan steampunk sopisi aika hienosti mausteeksi ulkorakennukseen. Nämä seuraavat lamput ovat Tila&Ihmeen valikoimista.

Eikö ole huikea tämä viimeisin kattokruunu! Kyseinen valaisin ei huonekorkeuden puolesta mahtuisi meille mutta tästä se innostus oikeastaan lähti. Inspiraatio on jännä juttu, sen löytää melkein poikkeuksetta sellaisista asioista mitkä eivät ensi näkemältä yhtään sen tyylistä mitä on alunperin ajatellut.

Seuraavat valaisimet DomDomista. Ystäväni ihastui noihin puisiin timanttivalaisimiin ja oikeanlaisessa tilassa tuollainen toimisi hienosti. Tässä hämmentää eniten se, että tuo koivun ja mustan sekoitelma on minusta ihana. Minä kuitenkin kartan puunvärisiä asioita ihan viimeiseen asti! Kannattaa ilmeisesti joskus katsella oman tontin ulkopuolellekin. Nämä lamput eivät sovi ulkorakennuksen tunnelmaan, mutta kauniita ovat siitä huolimatta.Täydellinen lukulamppu. Minulla on joku juttu näihin valaisimiin missä ei ole muuta kuin lamppu, ja hieno johto/varsi.


Tämä steampunk-fiilistely oli ihan uutta minulle sisustusmielessä, muutenhan kyseinen suuntaus viehättää paljonkin (visuaalisesti), esimerkiksi elokuvissa ja piirrustuksissa. Saapa nähdä mitä tästä tulee.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011