Ennen kuin lataan toisen Oulupostauksen (ja samalla viimeisen reissutarinan) tunnelmat ruutuun, otetaan tähän väliin asukuvantynkää sillä niitä on kerääntynyt muutama niitäkin. Kirkkaansininen on ollut mielestäni aina upea väri, mutta olen pitänyt sitä vähän liian räikeänä. Mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän arastelen. Loistakoon helmat kirkkaansinisinä ja kengätkin vielä kaupanpäälle, kyllä väriä maailmaan mahtuu. Miksi tuhlata aikaansa miettimällä jotain niin vähäpätöistä asiaa kuin että kehtaanko kulkea kirkkaansinisessä. Kehtaan, vaikka se olisi kuorrutettu glitterillä.
Hame & sukkikset - H&M / T-paita - Tiger of Sweden / Huopasupikkaat - Töysän kenkätehdas / Kaulakoru - Lindex / Laukku - Marc by Marc Jacobs.


Olen niin iloinen että löysin Oulun henkkamaukan alehyllystä noita pilkkusukkiksia parilla eurolla, kiikutin samantien kassalle 3 pakettia. Pakkaukset olivat varmaan pölyttyneet jossain takavaraston perukoilla vuosia, sillä niissä oli sentin pölykerros päällä :D Minulla oli yhdet tuollaiset joskus aikoinaan ja itkin verta kun ne lopulta hajosivat, enkä ole sen jälkeen vastaavia löytänyt. Paitsi nyt! Kiitos Oulu, I love U.

Kommentit (2)

2/2 | 

Mä löysin itselleni noi kengät! Silloin joskus taisin kommenteissa sinulta kysellä mistä noita saisi ja nyt vihdoin Lähiömutsi etsi mulle nettikaupan kun itse olin hakenut googlesta väärällä nimellä. En siis tajunnut etsiä nimellä "supikkaat". Jos joskis törmäät Ideparkissa tai muualla Pirkanmaalla naiseen, jolla on mustat supikkaat ja Uhanaa, niin todennäköisesti se olen minä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu