Mustat vaatteet ovat parhaimmillaan upean dramaattisia. Etenkin ilman kissankarvoja, mutta meillä se on mahdotonta. Mustat vaatteet ovat myös hauska kontrasti tuolle huikealle valkoisuudelle, joka ulkona juuri nyt vallitsee. 

Takki: Object / Hattu: KN Collection / Sukkahousut: Vilmuri / Nilkkurit: Ecco

Ps. Vilmurin printtisukkahousut ovat olleet tehokäytössä viime aikoina. Mustaan yhdistettynä valkoiset sateenvarjot pääsevät kunnolla esiin ja huomio kiinnittyy jalkaosastolle.

Kommentit (1)

kääpänä
1/1 | 

Mä niin itken nuo kuvat nähdessäni ettei Vilmurilta saa sukkahousuja kokoa XS. Ei muuten saa monista muistakaan paikoista, esimerkiksi Lindex on unohtanut meidät töppöjalkaiset kokonaan, suurimmasta osasta malleista pientä kokoa ei tule yhden yhtä paria. Ja ne joista tulee, niin viedään käsistä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010