4-vuotiaan lapsen äidille valkoinen takki ei ole ehkä se fiksuin valinta. Meidän tytöllä nimittäin on tapana juosta päiviksestä noutaessa suoraan syliin. Pientä kuramaakaria ei voi eikä halua väistää. Tiedättehän kuinka koirat ovat aina ihan superonnellisia nähdessään omistajansa, vaikka tämä olisi ollut poissa vain puoli tuntia? Minulla on sama fiilis tyttären kanssa, että olen tässä kuviossa se "koira" :D 

Onneksi on viikonloppumenot, jolloin lapsi ei ole yltä päältä kurassa. Silloin valkoinen takki toimii vallan mainiosti. 

Tämä takki on matkamuisto Edinburghista, ja näin parinkin vuoden jälkeen se on vielä valkoinen. Ehkä juuri siksi, että käytän sitä hieman valikoidummin kuin perusmustia takkeja. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat