Minulla on ollut vuosia sitten luonnonvalkoinen villakangastakki, jota käytin niin kauan kuin kehtasin. Puhun kehtaamisesta siinä mielessä, että vaikka kuinka yrittäisi varjella valkoista takkia, se imee jossain vaiheessa sellaista likaa itseensä joka ei lähde irti. En äkkiä keksi mitään niin epäsiistin näköistä kuin mikä tahansa valkoinen vaate, joka on nuhraantunut käytössä. Erityisesti hihansuut ja kaulus ovat tulilinjalla, etenkin naisilla jotka käyttävät meikkivoidetta.

Minulla oli viime viikolla Helsingin työreissulla tunti aikaa ennen paluujunan lähtöä ja Helsingissä Aleksanterinkadulla katsastamassa mitä kivaa siellä on tarjolla, mitä ei Tampereelta saa. Oli tarkoitus hakea Monkista sukkia, jotka saavat näkyä herrainkengistä, mutta harhauduinkin -50% lappujen houkuttelemana takkirekille. Ryhdikäs, 50% villaa sisältävä paksu luonnonvalkoinen takki maksoin 37,50euroa ja olin ihastuksesta soikeana sen 60-lukua henkivän mallin vuoksi. Aivan täydellinen valkoinen kevyesti A-linjainen MOD-takki. Väljän mallin sisälle mahtuu mekot ja villapaidat, ja aika paljon helmaakin.Tämä asukokonaisuus ei nyt ollut ihan parasta ykkösluokkaa, kun en ehtinyt valikoida ulos lähtiessa asusteita huolellisemmin, mutta halusin silti vilauttaa takkia heti jos joku muukin on vailla.Innostuin paksusta ja ryhdikkäästä takista niin paljon, että unohdin ne sukat! Monkin nilkkasukat ovat ihan ykkössuosikkejani, väriyhdistelmiä löytyy sekopäisen värikkäistä mustavalkoisiin, on palloa raitaa ja ananaksia, ja kaikkea siltä väliltä. Suosittelen, jos tarvitsee sukkia jotka saavat näkyä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010