On vaikea keksiä kauniimpaa yhdistelmää värien puolesta, kuin puhdas valkoinen ja kirkkaanpunainen. Siinä on väripari, joka kiinnittää aina minun huomioni niin astioissa, kankaissa kuin kengissä. Tätä tehokaksikkoa on helppo hyödyntää valkoisen mekkoni kanssa, se ei välttämättä tarvitse rinnalleen kuin punaiset aurinkolasit, kengät ja huulipunan.

Mekko: Nelliina eli meitsi & Suuri Käsityö - helppotöisen mekon kaavat sisältävä numero löytyy kaupoista juuri nyt / kengät: Minna Parikka / Aurinkolasit: H&M

Ps. Mekon paljettiversio löytyy tästä postauksesta ja toinen tapa asustaa sama mekko puolestaan tästä postauksesta.

Kommentit (2)

Halina
2/2 | 

Nää sun suunnittelemat vaatteet on kyllä niin ihanat! <3 ps. Tykkäsin muuten siitä sun postauksesta "näin valehtelen kuvissa/somessa" tai joku vastaavan niminen blogihaaste! Se oli hauska, mutta en kerennyt kommentoida siihen! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010