Valkoinen takki ei millään muotoa ole järkevä ostos. Ihan erityisen epäkäytännöllinen se on 4-vuotiaan kuramaakarin äidillä, kuten ehkä voitte kuvitella :D

Mutta toisaalta juuri siksi tämä valkoinen River Islandin takkini on niin mieluinen, kun lähden "aikuisten menoihin" eli tässä tapauksessa vintage-kirppikselle Olympia-kortteliin. Täytyy vain yrittää olla nuohoamatta auton kylkeä ja välttää snägäreitä.

Takki: River Island / Housut: Cubus / Kengät: Piano / Hattu: matkamuisto Liverpoolista

Olympia-korttelin vintage-kirppis oli niin kiva, että taidan ensi kerralla mennä itse myyjäksi. Paikalla oli paljon kaltaisiani ihan tavallisia vanhaa harrastavia tyhjentämässä kaappejaan, sekä lisäksi muutama vintage-putiikki. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010