Viimeinen matka-asu uunista ulos:
Parit matkavinkit vielä tulossa tästä ihanasta kaupungista, mutta aamulla voidaan siirtyä kirjoittamaan vesisateiseen Suomeen ;) Pakko muuten sanoa, että bloggaus on normaalistikin kivaa, mutta reissun päältä se on ihan superkivaa! Tunnelmat on mahtava välittää eteenpäin heti, en pystyisi varmaan jäkikäteen kirjoittamaan kuin yhden käppäsen postauksen. Eli jos joku on itsekseen miettinyt miksi kannan konetta reissuilla mukana, yksinkertainen syy on että rakastan sitä :) ja toivottavasti saan fiilikset välitettyä teillekin näiden matkapäiväkirjojen muodossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

1/4 | 

Voi ihana look Niina, ja olen samaa mieltä siitä, että maailmalta bloggailu on aivan ihanaa ja samalla tulee itselle kirjoitettua matkapäiväkirjaa myöhemmin muisteltavaksi <3 Hihii, mukavaa on ollut olla myös teidän matkallanne "mukana"! :)

suklaakarkki:3
3/4 | 

ite kirjotin Kreikassa ihan paperille matkapäiväkirjaa, ja se on ihan mahtavaa muistella muodossa missä muodossa sitten lomaa. kun luin parin vuoden takasta Lontoon matkapäiväkirjaa tuli ihan mahtava fiilis. ja vaikuttaa ihanalta tuo Skotlanti, toivottavasti oli mukava loma.

4/4 | 

Reissuista kirjoittaminen on ihanaa, silloin juttua riittää kerrottavaksi oikein olan takaa. :)

Muuten, sattuisitko sinä kenkiin perehtyneenä henkilönä olemaan mitenkään kiinnostunut näistä kengistä? --> http://pienivarpunen.blogspot.fi/2012/07/myynnissa-vintage-korkokenkia.html
Ajattelin että olisin voinut saada nuo myydyiksi, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että ne joutuvat kaappiin roikkumaan vielä muutamaksi vuosikymmeneksi, ennenkuin muoti toistaa taas itseään ja joku kiinnostuisi näistä. Mutta jos nämä eivät ole makuusi etkä tiedä ketään jolle nämä voisivat sopia, ei haittaa, pahoittelen häiriötä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012