Kun sain eilen sarjassamme loistoidean, eli tekaisenpa tästä nopsaan mekon itselleni tämän illan Pesugaalaan, en olisi arvannut mitä tuskaa se tuottaa. Kuulostaa ehkä pieneltä, mutta terävä paljetti silmässä hurts like a... paljon. Vapise Lady Gaga, pekonipuvut ovat so last season, paljettikuorrutetut silmät ovat päivän sana :D

Kaiken tuskan jälkeen paljettiunelma on nyt valmis ja ilta voi ihan kohta alkaa.


 

Kuparin sävyinen mekko saa kaverikseen Inglotin kuparisen luomivärin. Perfect match.

Palataan huomenna mekkokuvien kera :)

Kommentit (9)

tiia
3/9 | 

Ihan pakko kysyä, mistä olet hommannut tuon kankaan? Pelastat mun vaatekriisin ensi perjantain bileisiin jos vaan saan tuota kangasta käsiini...

Riepu
5/9 | 

EI OLE TODELLISTA!!!!!!!!!!!11 Olet kyllä melkoinen _tuuliviiri_ hiuksiesi suhteen, vannotat aina että nyt et tee enään mitään, mutta seilaat vajaan vuoden välein, vaalea, tumma, vaalea :-----------------DDDDd Sikäli mikäli tuo yksi kuva on tuore!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015