Reilun viikon päästä Tampereella tapahtuu kaksi mahtavaa juttua. Ensinnäkin Valoa Festival levittäytyy perjantaina ja lauantaina 7.-8.2. Mansen kapakoihin ja klubeihin (YO, Artturi, Pakkahuone, Klubi, Telakka), ja artistikiinnityksistä löytyy mm. Sin Cos Tan, Death Hawks, Kakka-Hätä 77 ja Jori Hulkkonen. Tsekkaa tarkempi ohjelma täältä KLIK.


Mutta koska musiikilliset elämykset alkavat vasta illalla, teillehän jää luonnollisesti aikaa 8.2. lauantai-iltapäivän elämyksille. Ei, krapulassa kotona nukkuminen ei ole sallittua, te haluatte tulla Tampere Areenalle katsomaan vauhdikasta roller derbyä. Tampere Roller Derby rysäyttää yhteen peräti kahden pelin verran, Saksan Hampurista matkaavia Harbor Girlsejä vastaan. B-joukkueet kohtaavat klo 14:00 ja A-joukkueet klo 16:00. Lippu ovelta vitosen, alle 12-vuotiaat huoltajan kanssa ilmaiseksi.

Oma nosto: en kestä, miten iloinen olin kun kuulin että legendaarinen katusoittaja Kaiho tulee soittamaan meidän pelien väliajoille yleisön iloksi. Kaiho on niin... ei riitä sanat kuvailemaan, se pitää kokea.


M/S Tampere Hits Harbor -pelin Facebook-tapahtuma löytyy täältä KLIK!

Derbyfestien K-18 jatkot juhlitaan Mixeissä klo 20:00 eteenpäin, siellä selviää onko saksalaisista vastusta suomalaisille esimerkiksi salmarin juonnissa. Mutta koska Valoa Festivalit ovat samaan aikaan, saatte tämän kerran anteeksi jos menettekin keikoille.


 

No money no funny? Vielä ehtii voittaa aikas mukavan liput+majoituspaketin Valoa festivalin omassa kisassa, kilpailu päättyy 2.2. Lyhykäisesti ideana on valita festaribändeistä 5 suosikkia, ja käydä kirjoittamassa ne yllä näkyvän FB-kuvan alle. Voiton mahdollisuudet ovat tällä hetkellä vielä erittäin hyvät. Kisa käydään siis Facebookissa ja löytyy täältä KLIK.

Pääpalkintona:
-festivaalipassi sinulle ja kaverillesi
-majoitus kahdelle 7.–9.2.2014 Tampereella Sokos Hotel Ilveksessä
-kaksi lippua Tampere Roller Derbyn mimmien lauantaipäivän 8.2.2014 huikeaan matsipariin, jossa kohtaavat Tampere Roller Derbyn ja Harbor Girls Hamburgin A- ja B-joukkueet
-kaksi lippua Klubin Aamiaisklubille lauantaina 8.2.2014
-kaksi Rosson Il Capo -pizzaa, jotka voit nauttia kaverisi kanssa festivaaliviikonlopun aikana, kun nälkä yllättää.

Lisäksi kaksi onnekasta voittaa kaksi pääsylippua vapaavalintaiseen Valoa Festivalin iltaan, kaksi lippua Tampere Roller Derbyn lauantain matseihin sekä kaksi Rosson Il Capo -pizzaa.

Pizzaa, derbyä, Ilveksen majoitus ja Valoa Festival? Aika jees.

-Tämä postaus oli kauhiaa mainostusta, mutta bloggari ei hyödy siitä kuin lämpöisen mielen saamalla, GO TAMPERE!!!-

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu