Meillä on roikkunut ikuisuuden eteisessä pelkkä lamppu. Olen etsinyt sopivaa pienehköä nurkkaan mahtuvaa valaisinta, joka sopisi jollain tavalla eteisen tyyliin mutta ei ole tullut vastaan. Myönnettäköön että en ole ollut etsinnöissä kovin aktiivinen, koska näin kesäaikaan valoja ei juuri kaipaa. 

Pari viikkoa sitten harhailin Bauhausissa puuöljyä etsiessäni vahingossa valaisinosastolle ja kappas, siinähän se. Sopiva pieni kuparinvärinen valaisin. Tämä industrial-tyyli taisi olla joskus muutamia vuosia sitten sisustuslehdissä iso hitti, niin että nyt valaisimia saa jo vähän joka kaupasta. Minä en seuraa muotia sisustuksessa, olen vintageharrastaja, mutta joskus nykymuodistakin löytyy kiinnostavaa muotoilua.

Vintagehenkinen Charles-lamppu saatu blogin kautta, Rusty Remakes.

Pimeitä iltoja odotellessa :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010