Vietimme viime viikolla talvilomaa Levillä. En tällä kertaa ottanut mukaan kameraan jalustaa, sillä en uskonut hetkeäkään mahdollisuuksiini bongata revontulia. VIRHE!

Heti ensimmäisenä iltana taivaalla loimusi vihreitä nauhoja ja ilman jalustaa niiden kuvaaminen oli täysin mahdotonta. Yhyy! Tyydyin nauttimaan valoshowsta, mutta kokeilin kuitenkin epätoivoisena tukea kameran auton katolle, että saisin edes yhden todistekuvan. 

Tässä se on. Pahus sentään, en enää koskaan lähde Lappiin ilman jalustaa. 

Olen nähnyt revontulia viimeksi lapsena, joten tämä oli aivan huikea kokemus. 

Yöllisen näytöksen lisäksi Lappi tarjoili upeaa valoa myös päivisin. Pastellisävyinen taivas vaihteli sävyjään päivästä toiseen, ja tuli käytyä huokailemassa Suomen kauneudelle useampaan otteeseen tunturin laella. 

Tänne Hämeeseen saapuessa pimeys tuntui hetkellisesti murskaavalta, mutta näin päivän parin jälkeen siihen on taas tottunut. Meillä ainakin on täällä etelämmässä selvästi pidempi päivä, Lapissa valoa riitti vain muutama tunti. 

Talvinen luminen maisema ja valo on jotain sellaista, mitä olen selvästi kaivannut. En ole yhtään talvi-ihminen, mutta lumen mukanaan tuoma kirkkaus on tärkeää. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010