Viikonloppuna oli huikean valoisaa ja käytin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan aurinkolaseja. Pihassa oli niin kevät kuin olla voi ja pikkulinnuillakin poloisilla jo pesänrakennushommat käynnissä. Korvia huumaava sirkutus! 

Valitettavasti tulinkin sitten tyttären peesissä kipeäksi ja ulkoilut jäi lyhyeen. Sanonpahan vaan että päiväkoti-ikäisen vanhempana tämä jokaisen flunssan ja oksutaudin imuroiminen itselleen on kyllä... argh. En voi ymmärtää miten päiväkotien henkilökunta pysyy talvikaudella työkykyisenä kun ympärillä pöhisee jatkuva bakteerien ja virusten tulva. Vai onko vastustuskyky juuri siksi täyttä rautaa?

Keväthuumassa laitoin jo kukkamekkoa kehiin. Tuo valtavan iso villahuivi on vuosia vanha PURA Finlandin Love scarf, jota käytän ihan koko ajan. Toimii niin kaulassa kuin hartioilla villatakin korvikkeena. Aihetta sivuten Instagramini @nelliinan puolella on käynnissä 100€ lahjakortin arvonta PURAn nettikauppaan, joten klikkaa sinne osallistumaan jos kotimainen ajaton design kiinnostaa. 

Kommentit (1)

Airiska
1/1 | 

Hurjan iso kiitos näistä vuosista, Niina! Olen lukenut tekstejäsi teini-ikäisestä asti aina tänne kolmenkympin hujakoille, olet toinen niistä kahdesta bloggaajasta, joiden tekstejä olen mielenkiinnolla lukenut säännöllisesti näin pitkään. Tyylissäsi kirjoittaa sinua innostavista asioista on jotain jäljittelemättömän aitoa ja inspiroivaa. Ihailen sekä tyyliäsi, asennettasi että elämäntapaasi. Siispä olen todella iloinen puolestasi, että osaat olla tarpeeksi rohkea ja fiksu järjestelemään elämääsi niin, että jaksamista, inspiroitumista, elämäniloa ja rakkautta riittää tästä eteenpäinkin!

Ilolla ja innolla seurailen tuottamaasi sisältöä jatkossakin. Oot huippu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010