Joku teistä kommentoi hetki sitten että osa kuvistani aiheuttaa hämmentävän optisen harhan, koska näyttää siltä että vatsaa ei olisi juuri lainkaan. Se on ihan totta, nimittäin suoraan edestä kuvattuna näytän lähes tavalliselta itseltäni. Vatsani ei ole levittäytynyt sivusuuntiin ollenkaan, se puskee ainoastaan suoraan eteenpäin. Näin ollen valtamerilaivan olemukseni näyttää osassa kuvia tältä:


Seison kuvassa suorassa ja ihan normaalisti, mutta niin vaan vatsa katoaa valokuvassa. Kuva on eiliseltä, kun raahauduin mukaan kauppaan. Tämä flunssa on vähän erikoinen tapaus, minulla ei ole kuumetta ollenkaan, vaikka tukehdun räkään ja kurkussa asuu kaktus. Normaalisti minulla on flunssassa vain kuume, eikä mitään muuta.
Gina Tricotin ikivanha pallolaukku sai luvan toimia päivän piristeenä. Rilleillä puolestaan yritin pelastaa ryytyneen flunssanaamani ja sehän toimi yllättävän hyvin. Samalla tuli hyvä muistutus siitä miksi minun pitäisi ihan oikeasti käyttää silmälaseja etenkin kun teen jotain tarkkuutta vaativaa tai katson telkkaria, johan tekstit kirkastuivat! Hajataitto ei ole ystävä. Se on kummallista miten sitä tottuu pitämään kahtena näkyvää tekstiä ihan normaalina, kunnes laittaa lasit päähän ja muistaa että niin tosiaan, varjot eivät kuulukaan mukaan kuvaan :D

Ps. siitä kakusta mistä eilen mainitsin... tyypilliseen tapaani lähdin taas vähän ylisuorittamaan ja ajattelin että opin tässä yhdessä illassa koristeiden askartelun sokerimassasta. En ole eläissäni sokerimassaa nähnytkään, ja täytekakunkin tehnyt edellisen kerran joskus neljä viisi vuotta sitten, että tuota... Eikä pelkästään sokerimassan muotoilu vaan toki haluan myös maalata jättirusettini. Joskus, joskus tulee mieleen että onko Niina ihan pakko.

Kommentit (16)

NOPPA
9/16 | 

Jee, kerrankin eri laukku ja upea ilopilleri!!
Rilit on pikakasvojenkohotus meikittömille päiville=)

Anna
11/16 | 

Ihan aiheen ulkopuolelta: oletko käynyt kahvila Valon paikalle tulleessa kahvila Mimibossa? Voisit tykätä, sillä paikka on rempattu söpön karkkimaiseksi. On mintunvihreitä pöytiä, kahvikupeilla koristeltuja valaisimia ja lyhtyjä terassipöydissä jne.

12/16 | 

Näinpä, tätä tulin komppaamaan! En ole ikinä osannut leipoa mutta niin vain esikoisen 1v synttäreille oli "pakko" leipoa elämäni ensimmäinen juustokakku. Eikä vain yhtä vaan kaksi, tavallinen ja gluteeniton versio myös. Molemmat kumminkin eri makuja että olisi vaihtelua. Lisäksi sain huijattua miehen leipomaan 2v synttäreille raidallisia sydänkeksejä. Ei kuulosta hankalalle mutta se raidalliseksi nysvääminen on aikaa- (ja hermoja-) vievää ainakin tällaisilta amatööreiltä. Ja vaikka 3v synttäreitä ennen vannoin, että mitään en ala näpertämään, niin kuinkas kävikään: Väänsin elämäni ensimmäisen täytekakun, joka oli samalla elämäni ensimmäinen suklaakakku JA elämäni ensimmäistä kertaa käytin sokerimassaa kuorruttamiseen. Jotta tervetuloa kerhoon, tuosta se vain paisuu ja pahenee! ;D ;D

Saikku
16/16 | 

Mulla on kanssa hajataittoa ja teksti näkyy kahtena ilman rillejä. Jännä miten siihen tottuu ja sitten taas maailma selkenee kun muistaa laittaa lasit silmille :). Oletko muuten huomannut näkökyvyssäsi muutoksia raskauden loppuaikoina...? Kannattaa varautua siihen, että muutoksia saattaa tapahtua vielä imetysaikanakin. ja uusia laseja ei kannata hankkia kuin vasta imetyksen lopetettuasi, sillä muutokset saattavat poistua tai sitten jäädä pysyviksi. Itsellä edessä näontarkastus pian kun tuntuu että koko imetysajan on ollut entistä enemmän ns. varjo kaikella tekstillä ja lasit päässä pitäisi olla koko päivä kun ennen käytin vain töissä tietokoneella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu