Jos haluaa todella pitkäikäisen takin, kannattaa pitää silmät auki kirppiksillä ja vintage-putiikeissa vanhojen suomalaisten lammastakkien varalta. Tämä Made in Finland lammastakkini on vajaa 50 vuotta vanha, ja oikeastaan se vain paranee koko ajan. Takki muokkaantuu omistajansa mittasuhteisiin ja käyttörypyt asettuvat oikeille kohdille. 

70-lukulaiseen boheemiin tyyliin sopii takin lievä kuluneisuus, joka on aiheutunut ahkerasta käytöstä. Silti takki on täysin ehjä ja jos jokin nappi tai sauma alkaa joskus antaa periksi, sen voi korjauttaa suutarilla. 

Kommentit (2)

Pesunalle
1/2 | 

Tuo takki on täydellinen! <3 Aina kun se näkyy blogissa niin ihailen sitä.
Itselläni on useampi vintagetakki. Yksi on äidin vanha, yksi isoäidin, yhden sisko on ostanut kirppikseltä 90-luvulla ja yhden olen itse löytänyt kirppikseltä. Itse löydetty on Friitalan kelsiturkki. Takin huono puoli: talvella on harvoin niin kylmää ettei tule kuuma siinä. :D Viime talvena kun oli 20 astetta pakkasta, puin takin alle vain ohuen paidan ja silti oli kuuma.

Kiitos blogisi olen löytänyt useamman ihailun kohteen, kuten Parikan, Palmrothin ja vintagevaatteet. Kiitos! Tajusin juuri että olen seurannut blogiasi yli 10 vuotta, sillä aloin seuraamaan ennen häitänne. Hyvää tinahääpäivää!

Käyttäjä20353
Liittynyt25.9.2018
2/2 | 

Harmi, kun itse olen kasvanut ulos useammasta vintagetakista. Ne kun ovat usein muutenkin pientä kokoa, löysin ihme kyllä taas uuden sopivan takin kierrätyskeskuksesta. Laatu on hieman erilaista, kuin nykyisissä. Kunnon lämmin ja tyylikäs villakangastakki odottaa jo talvea. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat