En kovin ylpeänä myönnä, että minulta puuttuu täysin harkinta jos satun yksiin tyllihörhelöiden kanssa. Tämä oli nyt tilanne, kun näin H&M:n mainoksessa tämän seuraavan tyllikukkaunelman. Viimeinen niitti oli vielä se, kun törmäsin samaan kolttuun selatessani Coachella-festarien tämän vuoden asukavalkadeja. Kalifornia, auringonlasku, maailmanpyörä ja kaunis festarialue, siinäpä sitä oli mielikuvamainontaa kerrakseen. 

Näissä hyisen kylmissä takapihan kuvissa risujen keskellä tunnelma ei nyt ihan ole sama kuin Coachellassa, mutta ei takerruta siihen. 

Mutta kyllä sitä kalifornialaisen festaritunnelman voi kokea myös omalla takapihallaan eräänä huhtikuisena pakkaspäivänä, ihan jo siitä riemusta että yllä on tylliä ja nahkarotsi. Se on ihan vaan asennekysymys.

Kommentit (7)

Jep
1/7 | 

Nyt on pakko sanoa että ensimmäistä kertaa oikeastaan en tajua asuasi ja se näyttää jotenkin ihmeelliseltä, ikään kuin tuo mekko olisi vahingossa unohtunut tuohon muun asun väliin vaikkapa yöpaitana palveltuaan. Ehkä takavalo vaikuttaa, en tiedä. Mutta tuskin sinua haittaa että minä en tajua, siksi nyt sanoin ajatuksen ääneen, eli kritisointi, kaikkein viimeiseksi mollaus, ei ole tässä  kommentissa tarkoituksena, näkökulmien vertailu vain :) (ps. kauniin malliset jalat, sopii tuollaiset pökät, itsellä liian rimppakintut mikä harmittaa kun rajoittaa housuvalikoimaa :D)

Iidis
2/7 | 

Hauskan näköinen asu! Olisi kiva nähdä miten tyllihörselö taipuu johonkin toiseen asuunkin. Tässä ainakin tämä pehmeän ja kovan yhdistelmä toimii kivasti. Mistä tuo nahkatakkisi on? :)

Vierailija
4/7 | 

Voi että kun haluaisin kans pukeutua tyllihameeseen. Taas tilasin kaks ja palautukseen menee kun ei vaan sovi tämmöisen pömppismahan ja omenavartalon kanssa : /

Katti
5/7 | 

Takavalo tuo näihin kuviin tosi ihanaa, utuista tunnelmaa! Tykkään, sä jos kuka osaat asustaa tällaiset vähän erikoisemmatkin vaatekappaleet :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010