Comme des Garçons for H&M on yksi ruotsalaisen vaatejätin parhaimpia yhteistyöprojekteja. Ihastuin koko hullunkuriseen mallistoon inspiraatiomielessä vuonna 2008, ja edelleen se jaksaa viehättää.

Tosin inspiraatiokuvien katseleminen aiheuttaa sen saman hampaiden kiristelyn vuosien takaa, etten ehtinyt iskeä näppejäni tuohon pallokuosiseen huiviin ennen kuin se ehdittiin myydä loppuun. Myydäänköhän Marimekolla metritavarana pallotrikoota... ei toisaalta olisi vaikea tehdä itsekään.


m14

m14

Eilen pukeutumisinspiraationa siispä Comme des Garçons, erikoiset mittasuhteet ja pallokuosi. Pallerohameeni (H&M Trend) jännä muoto ja Marimekon perinteinen pallopaita yhdistettynä kirkkaanpunaisiin sukkahousuihin oli maanantain lopputulos.


m10

m10


m11

m11

Loppuun vielä muutama lemppari kuva mallistosta:


m15

m15


m16

m16

Kommentit (8)

Mintze
3/8 | 

Ostin just kesälomalla kaks metriä Marimekon punaista pallotrikoota, siis ainakin heinäkuussa vielä sai!

Fiipi
4/8 | 

Joskus kun olet Helsingissä käymässä, käy tutustumassa Marimekon Herttoniemen tehtaanmyymälään. Sieltä löytyy edellisten sesonkien vaatetuskankaita metritavarana ja voi tehdä oikeasti tosi mahtavia löytöjä ja edullisesti! Myös pallotrikoota löytyy. Minusta liikkeissä noin muuten ei myydä vaatetuskankaita. Ei ainakaan siellä missä olin itse ennen töissä. Herttoniemi kuuluu aina jokaiseen Helsingin vierailuuni. Sinne on helppo mennä metrolla ja siitä kävellä vähän matkaa. Käyhän tsekkaamassa tarjonta :)

Nannah
6/8 | 

Damn, miksi pallofanius alkoi vähän liian myöhään, olen missannut kokonaan tällaisen malliston :(

Pallokangasta saa myös Ikeasta. Eikä voi maksaa paljoa!

(meinasin moikata lauantaina Ideaparkissa ihan automaattisesti, niin kuin kaikille tutuilleen tulee moikattua. Tajusin onneksi ajoissa että vaikka "tunnenkin" sinut, niin ethän sää tietysti mua :D)

Hanna
8/8 | 

Wiiiiii jotenki tosi piristävä, söpö ja silti tyylikäskin yhdistelmä tuo sun asu. I LIKE!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011