Joskus ihmettelen miten ihmiset eivät vahingossa tukehdu koska unohtavat miten hengitetään, tai ainakin siitä päätellen millaisia tapauksia tuolla ulkomaailmassa osuu eteen. Tässä parin päivän aikana saanut oikein ämpärikaupalla.

Keskiviikkona raahauduin puolikuntoisena derbytreeneihin, koska ajattelin että kestän kyllä kuumeisenakin hetken aikaa seuraamassa tulevan SM-pelin strategiajuttuja. Mutta en suinkaan meinannut kuolla kuumeeseen, vaan verisuonen katkeamiseen päästä.

Tilanne oli seuraava. Lähdin autolla pihasta, ja edessäni nyhveröi toinen auto, joka ei selvästikään osannut päättää mihin suuntaan haluaa pihasta lähteä. Ok, joskus sitä on itse kukin vähän hukassa. Vilkkuhan nyt oli ihan yliarvostettu kapistus, kun tämä samainen maanteiden kuningas päätti yhtäkkiä ampaista vasemmalle. No minä sitten painelin perään, koska sama suunta. Kunnes tämä valopää kiskaisi keskellä suoraa tietä jarrut pohjaan ja jäi tönöttämään siihen, edelleen, keskelle tietä. Ei mitään vilkkuvihjettä että josko tyyppi olisi aikeissa tehdä taskuparkkia, upareita, ei mitään. Ajoin luonnollisesti kulmakarvat pystyssä tyypin taakse, notta mihis aattelit mennä, mutta kun mitään ei tapahtunut, kaasutin ohi. No sitten tämä miespuolinen päätti että muahan ei ohiteta, avasi ikkunan ja veivasi keskisormen pystyyn molkottaen jotain painokelvotonta perään. Voitteko kuvitella, itse tunaroi ja kehtaa vielä päälle tehdä itsestään totaalisen idiootin. Vilautin kovin sievästi vastauksen (kröh, niin metsä vastaa ja niin edelleen) ikkunasta ja jatkoin matkaa.

Mutta eihän tämä vuosisadan valopää siihen ymmärtänyt asiaa jättää, vaan ampaisi perääni seuraaviin liikennevaloihin, ja alkoi painaa torvea takani. Tässä vaiheessa tuli mieleen että nyt joko siintää herrasmieskisan ykköspalli jätkällä mielessä tai sitten on vipannut nupissa lopullisesti. Viileästi ignoorasin sankarin kokonaan, vaikka kieltämättä mielessä kävi nousta autosta ylös ja käydä kysymässä kiristääkö kalsarit vai synnytätkö mahdollisesti. Mutta minulla oli kiire ja painimatsi 100 kiloisen jantterin kanssa ei ollut illan ykkösvalinta. (Epäilemättä olisin voittanut, koska tämä oli juuri sen verran välkyn oloinen tyyppi että hän todella unohtaa sen hengittämisen jalon taidon.)

Tilanne meni ohi, tyyppi luovutti (ha!) ja ilta jatkui. Mutta jatkoa seurasi. Part 2. Eilen viedessäni kamoja Alarantaan derbymatsia varten, tielle hyppää yhtäkkiä eteeni tämä samainen tapaus. What the.. mist... mit-- HÄH?! Hengitysteoriaani tukee nyt jo kaksi seikkaa; ei osaa ajaa autoa, eikä myöskään tiedä että ne mustavalkoiset viivat asfaltissa ovat tien ylityspaikka kävellen. Jouduin jarruttamaan taas keskelle autotietä ("#%¤#%!!) ja sitten tämä nyt jo ilmiselvästi vuoden herrasmiestittelin ansainnut tapaus nostaa keskisormen pystyyn ja alkaa kiroilemaan. Tilanne oli niin absurdi, että purskahdin nauruun. Odotin vähintään Olet piilokamerassa! -huutoa, mutta kun sitä ei kuulunut, oli pakko päätellä että tämä sankari on tosissaan. Tampere on ilmiselvästi liian pieni paikka meille kahdelle. (Missä näitä tyyppejä kasvaa...)

Päivän saldo kuitenkin kruunautui vielä Laukontorilla, kun menin sulkemaan parkkipaikkaa (kaupungin luvat takataskussa). Eräs herra päätti tulla ilmoittamaan että parkipaikan sulkeminen on laitonta ja kertakaikkiaan väärin. Selitin hänelle mistä on kyse, mutta ehei, hänen mielestään meidän pitäisi mennä ajamaan ne saamarin eurooppalaiset keskustorilta (?) pois ja pitää typerä tapahtumamme siellä. Kuulemma rehelliset veronmaksajat kärsii tälläisestä Tapahtumien yöstä! Kuuntelin hetken aikaa äijän huutoa silmät pyöreinä, ja totesin että nyt riitti tätä laatua yhden päivän osalta, käännyin ympäri ja jatkoin parkkiksen sulkemista zen-olotilassa. Inner peace. Goosfraba.


Kuva.

Uskallankohan tänään poistua kotoa...

Luojan kiitos en tee työkseni mitään asiakaspalveluun viittaavaakaan, koska voin vaan kuvitella kuinka palkitsevaa on olla tekemisissä "veronmaksajien rahoja!!11"  ja muiden herrasmiesluokkaan putoavien tyyppien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (62)

annepa
3/62 | 

"Olkaa ystävälliset ja palatkaa jonon hännille, ehkä seuraavalla kerralla joku miesasiakaspalvelijamme on vapaana. Toivotan onnea jonotukselle. SEURAAVA!"

annepa
4/62 | 

SIskoni on vastaavassa tilanteessa, asiakkaan tai asiakasomistajan ilmoitettua, että "jos ei tätä meidän [järjetöntä ja sääntöjenvastaista] toivetta nyt toteuteta, me erotaan koko ketjusta" ojentanut ystävällisesti hymyillen ohjeet eroamisesta ja sanonut "ja näin se onnistuu, olkaa hyvät". Joka ikinen tyyppi on mennyt änkäksi, koska ilmeisesti olettavat, että uhkailu jotenkin tehoaa ja kun se ei tehoakaan niin...

Marjaani
5/62 | 

Itse oon näin kesän ollut kaupan kassalla töissä, ja onneks suurin osa asiakkaista on ihan suht järkeviä yksilöitä. Mut välillä sattuu niitä pällejäkin tyyppejä, joitten kanssa miettii vaan, että onko tää edes mahdollista, ja vetää vaan naamalle iloisen hymyn ja antaa mennä korvasta sisään ja korvasta ulos. Mut joo, tien päällä se v*tutus on ihan erilaista, niinku edellinenkin kommentoi. En osaa selittää, mut enemmän mulla ajaessa menee hermot, huonoja kuskeja kuitenkin on vähän liikaa.

6/62 | 

Sama juttu, huutonauroin postauksen läpi! Ihan uskomaton tuuri, että törmäät samaan idioottiautoilijaan kahdesti :D

Mä kerran puin nyrkkiä keski-ikäiselle miehelle, joka talvella teki äkkijarrutuksen kehä ykkösellä. Tyyppi ajoi siis eka mun ohi, vaihtoi samalle kaistalle kuin minä ja teki kohta äkkijarrutuksen, kun piti päästä kääntymään bensikselle. Silloin melkein ajoin perään ja puin todellakin nyrkkiä tyypille! Noh, jatkoin matkaa ja n. kilsan päässä pysähdyin liikennevaloihin. Eikös tämä sama sankari aja meikän viereen ja tuijota pitkään :D Hetken mietin, että lähteekö tyyppi seuraamaan tms., mutta onneksi niin ei käynyt :) ( ja ´tulee mieleen kerran eräs maanteiden sankari, joka yritti motarilla lähteä kisailemaan, aina kun mentiin tyypin ohi, hän päätti ohittaa meidät. Päästyään meidän eteen hänen vauhti hiipui siitä 12o nopeudesta johonkin 90-100:n nopeuteen. Eli, yritti härnätä meitä, ilmeisesti kisailemaan. Silloin kyllä vähän pelotti, oli ilta/yö, eikä sitä ikinä tiedä, mitä hulluja liikenteessä on, varsinkin motarilla jossa vauhti on eri, kuin kehätiellä..)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

olen lähes varma, että toi hullu asuu jossain tässä lähellä ja joudun kärsimään siitä jatkossakin argh....!

Mikä piru siinä on, että joitain tyyppejä ei saa ohittaa! olen itsekin törmännyt näihin sankareihin motareilla, joita ilmiselvästi korpeaa se että a) nainen ja b) micra ohittaa niiden uuuuu niin hienot bemarit ja audit. Että kyllä, varmasti lähden kisaamaan tuollaisten herneaivojen kanssa jep.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Niina

Hahaa!! Minäkin micralla kun erehdyn ohittamaan jotain audi tai mersu sankareita, niin johan niillä menee herne nenään ja pakko päästä ohi seuraavassa mahdollisessa paikassa. :D

lindalinda
7/62 | 

Haha, aspahommissa työskelleenä oon kehittänyt sellasen tosi kuolleen katseen. Sen pääsanoma on "Ootko tosissasi? Ihan oikeesti? Kasva aikuiseksi." Useimmat keski-ikäiset miehet (ja naiset) hiljentyy vähän kohdatessaan täysin elämäänsä kyllästyneen näköisen ilmeen.

Itse asiassa sitä on tullut kehiteltyä aika monta eri tekniikkaa ääliöiden kanssa toimimiseen. Yks aika hyvä on (asiakkaan huutaessa niin että kattolamput heiluu) puhua itse mahdollisimman hiljaa ja matalalla äänellä. Niiden on pakko kuunnella jos ne haluaa jotain vastauksia. Toinen hyväksi havaitsemani keino on tosi aggressiivisten isojen miesten kanssa ruveta yhtäkkiä puhumaan murteella. Rupeat vaan yhtäkkiä viäntämään ja puhua päläpattämään. On toiminu mun tapauksessa. Vaihtelua päivään saa vaihtamalla murretta.

Nykyään jos joku ääliö rupeaa kassajonossa ruikuttamaan jostain ihan älyttömästä (MIKSET MYY MINULLE ALKOHOLIA VAIKKA KELLO ON VASTA PUOLI KYMMENEN? MINÄ TARVITSEN SITÄ JUHLIINI!!!) viattomalle myyjäraukalle, oon ruvennut ite huutelemaan sieltä jonosta vastauksia. Varmaan saan joskus köniini tästä hyvästä, mutta menee hermo siihen idioottimaiseen käytökseen jota aspoihin kohdistetaan. Ja usein juuri keski-ikäisten toimesta.

L
8/62 | 

Ei luoja. Miten sä oot voinu törmätä siihen tyyppiin vielä heti uudestaan :D Mistä ne tyypit tosiaan sikiää. Joskus muistan vuosia sitten kun teimme muuttoa kaupungista toiseen ja mulla oli vielä silloin käytössä vanha autoni, joka oli melkoinen tilaihme. Saimme mahdutettua siihen silloin pienen sohvan, ja auto oli lattiasta kattoon asti täynnä tavaraa, niin että tosiaan ajelin melkein polvet suussa. Oli kevättalvi ja ajelin sitten meidän muuttopakun perässä maantiellä (80 alueella ihan oikeaa nopeutta), pitäen kuitenkin reilun välin, niin että jos joku mieli ohitse, niin hyvin mahtui. Ei mennyt kauaakaan kun taakse vanuttautui tämmönen raivojantteri, joka ei edes sopivan ohituspaikan tullen uskaltanut lähteä mihinkään vaan kyttäili siinä autoni takana, ja lopulta kun uskalsi lähteä ohitse, sain ikkunasta mitäs muutakaan kuin keskisormea! Olin kyllä ihan ymmälläni että mitä nyt vittua :D

Varjosudenhetki
9/62 | 

Aah, voi kyllä. Itsehän parhaillaan kiskon kolmatta siideriä, ja nyt pikkuhiljaa alkaa pulssi tasaantua työpäivän jäljiltä. Olen siis kaupassa töissä.
Henk koht olen sitä mieltä että kassaneitien vakivarusteisiin tulisi sisällyttää mm. sähköpiiska.
Tiedä sitten mitä amnesty sanoisi, asiakkaatkin kuin ilmeisesti ovat jossain määrin ihmisiä. Ainakin jollain tasolla.

Anteeksi, menen hymisemään ja ajattelemaan kissanpentuja ja ilmapalloja.

K
10/62 | 

Jep, mua tuli kerran yksi keski-ikäinen mies neuvomaan auton parkkeerauksessa ruutuun. Totesin, että autohan on parkkerattu viivojen mukaan, johon vastaus oli tyyliä "ne viivat on piirretty ihan perseelleen, parkkeeraa niin kuin minä sanon". Tuumasin ääneen, että no voin mä nyt tämän kerran sitä autoa siirtää, kun noin kauniisti pyydät, siirsin autoa 10-15cm edelleen pienellä autolla ruudussa pysyen, ja lähdin kävelemään. Jotkut ihmiset näyttävät olettavan, että halpa auto korreloi huonojen ajotaitojen kanssa, ja mitä halvempi auto, sitä pienempi näyttää myös olevan kynnys tulla neuvomaan sen käytössä. :)

Chenille
11/62 | 

Asiakaspalvelussahan on ihanaa! Itse suomen suurimman ketjun työntekijänä saan melko usein kuulla lauseen "minähän olen asiakasomistaja ja omistan sut". Siinä ei ihan aina ymmärrys riitä...

12/62 | 

Niin tuo mun mieskin sanoi, että jos se sillä hetkellä ei olisi hakenut kassiaan niin se olisi odottanut sen jälkeen kaatosateessa keskellä katua :D

Suvi
14/62 | 

Joo, voisin kyllä ainakin yrittää, ainoa vaan et mulla on tosi huono pokka ja jossain tositilanteessa en kyl varmasti osaiskaan näyttää pahalta :p.

Noora

Harmi, ettei meidän nykyisessä autossa takalasin pissapoika ei toimi kunnolla. Aiemmassa autossa aloin yleensä pesemään takalaseja ahkerasti jos joku roikkuu kiinni takapuskurissa, kyllä ne yleensä jossain vaiheessa tajusivat mun hienovaraisen vinkin. :D

yaris

Minä ihan sikamaisesti polkaisen jarrut sekunniksi pohjaan, jos joku ajaa Aivan Kiinni takaluukussani. Väistämätön seuraus on, että tuo pelästynyt roikkuja lähtee henkensä vaarantavaan ohitukseen pitäen keskisormeaan pystyssä ja katsettaan minun suuntaani. Mutta wtf, itsehän roikuit takapuskurissani kiinni ?!?!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
22/62 | 

tampereella on jo melkein legendaarista olla liikenteessä pyörällä, koska silloin tosiaan hommaa suorittaa oman henkensä uhalla! En voi käsittää mistä tää pyöräviha oikein johtuu :S

ps. audeissa pääsääntöisesti ei ole vilkkuja, onkohan ostettu liian kallis auto ettei ole jäänyt varaa enää vilkkuun :/

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

kejer
23/62 | 

Kuvittele tilanne: aspatiski, minä yksin palvelemassa ja jonossa +15 ihmistä. Painan seuraavan numeron, mies ja nainen tulevat luokseni, mies katsoo minua päästä varpaisiin ja sanoo: "Mää kyllä ottasin mieluummin jonkun miesmyyjän." Mietin saisinko potkut, jos löisin asiakasta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ai saakeli, nää sovinistit on ihan oma lajinsa! Tuli harvinaisen tutuksi kun olin aikoinaan töissä Elisan aspassa, ja sinne soitteli näitä "ai sä oot nainen... no mutku mun pitäis hoitaa nyt vähän miestenjuttuja.." Tarkoittaen talokaapelia, adsl:ää sun muita "miesten juttuja" :D oli kyllä mieltälämmittävää palvella näitä tyyppejä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Iina

Ihan mielettömiä kokemuksia ihmisillä, olen nauranut täällä vesi silmissä! Joskus tulee kyllä fiilis että tekisi mieli tehdä kuin Mad tv:n Vancome lady (jos kukaan muistaa tätä persoonaa :D ). Kunhan vaan pokka pitäisi...

"Miesten jutuista" mulle tulee mieleen ennemminkin urologin palvelut.. :D

Jennaaa

Ahahahahah mietin just ihan samaa!Saiskohan potkut jos opastaisi "miesten juttuja" kaipaavan terveyskeskukseen? :'DDD

-m-
25/62 | 

Argh, joskus tuntuu että maailmassa on jokin keski-ikäisten miesten laji joka ei ole ihan tästä todellisuudesta vaan niitä tuntuu koskevan ihan omat säännöt jotka määräävät että HE saavat tehdä mitä lystää ja muiden tulee tehdä vain se mikä on heidän parhaakseen.

Laa

Oon ihan samaa mieltä, erityisesti ärsyttää sellaset keski-ikäiset "tosi kovat jätkät", jotka tulee kolmiolla/stop-merkillä varustettuun risteykseen ylinopeutta ja tekee sitten äkkijarrutuksen juuri ennen kun päätyy jonkun raukan kylkeen... Selvä, ehkä SINÄ tiedät että osaat jarruttaa ajoissa, ehkä SINÄ tiedät että ajat niin loistavasti ettet aiheuta vaaratilanteita vaikka silloin tällöin ajaisit vähän päin h****ttiä, mutta kun me muut emme tiedä -_- Aiheuttaa kivoja pieniä sydämenpysähdyksiä :S

Aija

Vuosia asiakaspalveluduunia tehneenä olen todennut, että nuoriso käyttäytyy kyllä pääsääntöisesti oikein asiallisesti, pahimpia ovat keski-iän ylittäneet miehet ja naiset. Ihan järkyttävää käytöstä, vittuilua ja valitusta! Naisilla varmaan vaihdevuodet vaikuttaa, mutta mikä niitä miehiä vaivaa?

inneJ
26/62 | 

Oon tässä puolisen vuotta asustellut Tampereella ja voin vaan todeta, että suurin osa täällä autoilla liikkuvista saisi suosiolla jättää sen nelipyöräisen ajokkinsa kotiin. Varsinkin tuo Järvensivuntien ja Viinikankadun risteys joka arkipäivä töiden päätyttyä - argh! Itsehän siis liikun useimmiten kävellen, joten mulla jos kenellä on varaa arvostella. :)

Jonna
27/62 | 

Alkoi oikein ärsyttää kun luin juttua! Toivottavasti et törmää tuohon teiden kuninkaaseen ainakaan mielellään enää ikinä. Kuulostaa kyllä tosi omituiselta käyttäytymiseltä sen lisäks tietysti että tosi raivostuttavaa. Ehkä on juoppo tai huumehörhö... Nyt haluaisin vain tietää miten siitä koko kropan valtaavasta vitutuksesta pääsee yli kun törmää tuollaiseen ja päätyy ignoorausstrategiaan? Mulla saattaa tuommoisten tilanteiden jälkeen kestää raivo turhankin pitkään. ;)

Laa

Itselläni toimii kun keskityn siihen faktaan, että tuollaisia ääliöitä kun riittää, niin ne joskus takuulla sattuvat tapaamaan toisensa >:DD Siitä saa sitten oman ilkeyden ja omantunnon mukaan toivoa/kuvitella millaista lopputulosta vaan.

Millimetri
29/62 | 

Kaikista pahinpia tollikoita liikenteessä on nämä ammattikuskit. Kerrankin taksikuski ei päästänyt ohitse moottoritieosuudella. Itse oli ajellut alinopeutta ja ohittaessani alkoi kiilaamaan.
Rekkakuskit taas kiilaa nii kosvasti toisten takapuskurissa, että ohitustilateessa ei meinaa väliin päästä ja sitten näytetään keskaria, kun pitää siihen väliin päästä ja sitten kiilataan minun puskuriin.

Jooooo, kyllä tieliikenne saa kiehumaan =D aina joku urpo sattuu matkan varrelle.

santtu
30/62 | 

Asiakaspalvelutyö on ihanaa. [/sarcasm] Zenmäisyys kasvaa kohisten. "Jos vielä jatkat niin raatelen sut pelkillä hampailla" -hymy nousee käytetyimpien ilmeiden listalle. Piilov*ttuilutaito kehittyy maksimiin. Roadrage on taas sitten asia erikseen. Missään muualla, ei edes tässä ihanassa aspa-duunissa, ei tule sellaisia aggressioita. Maailma olisi parempi paikka ja tiet turvallisempia jos ajokortin saaminen olisi paljon vaikeampaa (hintojen nostaminen on ihan väärin, nostetaan vaikeustasoa!)

Suvi
31/62 | 

Keski-ikäiset miehet... Elääköhän ne jossain kollekstiivisessa ja kroonisessa puutteessa kun pitää mesota niin jumalattomasti (ja jotenkin tuntuu et etenkin nuorille naisille?) koska tästä tuli mieleen miten kerran hiihtoladulla ja pari kertaa pyörätiellä just keski-ikäinen mies (eri tyyppejä) on yrittäny estää mua etenemästä koska jotenkin kuvittelevat että ne omistaa kadun/ladun ja muut joutuu käyttämään katuojaa. Aivan saakelin raivostuttavia tilanteita olleet, verenpaine nousee kyllä huippuunsa :).
Oon ollut asiakaspalvelutyössä ja sielläkin on joskus tullut ärsyttäviä tapauksia, mut ite oon kai jotenkin nössö tai jotain mut mä en oo kyllä todellakaan oppinut piilovittuilua. Ehkä kun en osaa edes vittuilla :p. Piilovittuilun taito ois mun mielestä kyllä niin hyvä taito vaan osata, sais jotenkin ittellensä mielenrauhan eikä jäis semmosta hiton ärsyttävää fiilistä et jää aina alakynteen.

Viviann
33/62 | 

Jep. Itse sain tänään puhelinliikkeessä keski-ikäisen miehen vihat päälleni kun kehtasin ostaa puhelimen ja liittymän ja näin pitää myyjää varattuna. Hänen olisi nähtävästi pitänyt päästä reklamoimaan operaattorin antamasta LOUKKAAVASTA SALASANASTA ilman jonottamista. Mistä näitä tyyppejä tulee?

Ronja
34/62 | 

Haha tää oli niin huikee kuvaus että näin tilanteen silmissäni. Ja mua vähän pisti naurattaan :) vaikkakin uskon että sua ei naurattanut yhtään. Hyvää kerrontaa jälleen kerran!

Nia
35/62 | 

Itse töissä törmään näihin ääliöihin, onneksi en useasti mutta tarpeeksi usein, että voi jo tarinoita kertoa. Olen itse sotamuseolla töissä, kesäoppaana. Yksi mukava kategoria on nämä pikku sovinistit, joiden mielestä nuori nainen ei sovi sotamuseon oppaaksi. "Naiseks oot kyl aika hyvin oppinut nämä asiat." ... ai mistäs kohtu ja rinnat ovat kielineet aivojen puuttumisesta?

Näitä tytöttelijöitä riittaa maailmaan, alkukesästä kärvistelin mutta nykyisin jos 50-vuotias, kaljamahainen mies tulee luokse että mitäs tyttönen, onko teillä miesoppaita täällä vai lähdenkö minä opastamaan sinua niin vastaan ihan suoraan, että mitäs poika. Menevät yleensä hiljaiseksi, koska eivät vissii odota ihan tuollaista vastausta.

Yksi kategoria on nämä venäläisvastaiset asiakkaat, jotka koko opastuksen (eli tunnin) ajan viljelevät ryssä sanaa. Ryssät sitä, ryssät tätä, ryssät tappo, ryssät otti jnejnejne. Huvittavinta siinä on se, että olen itse venäläinen. Aluksi myös kärvistelin tuolle ryssittelylle, nykyisin yritän etsiä jonkun keinon, että voisin paljastaa venäläisyyteni asiakkaille, kasvoilla sellainen "Tadaa! Surprise!!!!" hymy. Menevät yleensä vaikeiksi ja haluavat sen jälkeen kiertää yksin.

Mutta ei näitä vaikeita oo pelkästään suomalaisten keskuudessa, yksi venäläinen asiakas voitti kyllä koko kesän idiootti-leiman. Tulivat puolituntia ennen sulkemista, halusivat opastuksen ja kiistelivät kaikesta minun kanssani. Minusta sellaiset opastukset, joissa voi keskustella ihmisten kanssa ovat kaikkein parhaimpia, mutta silloin kun keskustelu kääntyi:

"Kuinka suvaitsevainen ihminen olet...et sä varmaan kovinkaan suvaitsevainen ole, mut kun asut täällä metsässä ja olet tuollainen maalainen niin tietenkin sinä luulet olevasi suvaitsevainen. Mutta ootappa vaan, ne neekeriapinat tulevat myös tänne. Ja valkoihoiset ovat parempia. Mutta sie oletkin niin nuori, ettei sie tiedä vielä tuollaisia juttuja. Menisit joskus vaikka käymään Helsingissä niin tietäisit paremmin."

Siis_MITÄ_VIT?....

"Sulla ei taida olla mitään ajatuksia tästä asiasta."
Silloin oli pakko kyllä vastata, ett kuule on kun ajatuksia ja mielipiteitä olisi mutta minulle ei makseta siitä, että opetan idiooteille käytöstapoja. Meni hiljaiseksi, itse lähdin tyytyväisenä pois. Kaikkea ei tartte kestää.

Heitu
36/62 | 

Melkoisen surkuhupaisa tapaus :'D Muistui mieleen eräs venäläinen autoilija Lappeenrannan ja Imatran välisellä moottoritiellä.. Ajeltiin kyseisen auton perässä iltapimeällä kun se yhtäkkiä alkoi jarrutella, no hiljennettiin kanssa kun aateltiin, että siellä edessä varmaan on jotain. Lopulta mentiin sitten siitä ohi ja taustapeilistä katottiin, että tyyppi heitti u-käännöksen keskellä motaria ja lähti toiseen suuntaan! :DD

Sini
37/62 | 

Haha! Mahtava avautuminen. Kyl on niin ihme jengiä liikenteessä, että!
Tää on nyt eka kesä kun oon tuoreena prätkämimminä pistänyt menemään ja voin kertoa, että tää prätkäilijöihin - etenkin naisiin- kohdistuva kohtelu liikenteessä on sitten ihan omaa luokkaansa (tai vähintäänkin vastaavaa).
Yhtäläisyytenä kuitenkin juurikin nämä keski-ikäiset jöllit.
On ohittamisen jälkeen ollut pakko ohittaa takaisin ja kiilata suoraan eteen, perässä roikutaan poikkeuksetta ja tien reunustasta käydään tarkoituksella koukkaamassa, että hiekkapölypilvi tukkii kaikki röörit ja peittää näkyvyyden, jajaja.. Onhan noita.
Skarppina täytyy kyllä prätkän selässä liikuskella jos haluaa hengissä selvitä.
Että näin.

Susanna
38/62 | 

Ei voi muuta sanoa kuin Tampere <3 Meitä on täällä moneksi. Haha. Itse olen tässä nyt pitkän ajan jälkeen kulkenut autokyydillä ja haukkonut henkeäni urpon jos toisen takia. Luulin että Pohjanmaalla on outo liikennekulttuuri... ;)

Maisku
39/62 | 

Nyt on ihan pakko jättää kommenttia! Sulla on mahtava blogi ( me ollaan tässä kesän aikana kahlattu mun kymmenvuotiaan, New Yorkin matkasta haaveilevan poikani kanssa teidän jenkkireissu läpi ja fiilistelty mm. Dr. Pepper-hehkutusta :D) ja nää tämmöiset "ei sais nauraa mut.."-postaukset on vaan parhaita!
Mutta siis toi loukkaava salasana-kommellus sai mut ulvomaan naurusta (sitä just tarvitsinkin!) ja vedet nousi silmiin, ei ole todellista!!!:D

Tähän vois vielä todeta että koitetaan me muut pärjäillä.. ;)

Tee
40/62 | 

Ihan oma lukunsa on operoida herrasmiesten kanssa sairaalaympäristössä. Ihan ihmettelen välillä ensiavussa työskentelevien kollegoideni järkähtämätöntä rauhallisuutta. Siinä ne tyynesti paikkailee haistattelevia känniääliöitä, jotka syytävät solvauksia ja uhkaavat kaikella mahdollisella korkeimmasta oikeudesta paaviin.

J
41/62 | 

Ainoa tapa, millä asiakaspalvelutehtävistä aikoinaan selvisi järjissään, oli järjettömän mairea piilovittuilu. Mitä käsittämättömämpi tapaus, sitä reippaampi hymy ja teennäisempi palvelu. (Kärsivällisyys ei ole koskaan kuulunut hyveisiini.) Ja ne keski-ikäiset nousuhumalaiset miehet, jotka kaljakuppilassa töissä ollessa alkoivat ehdotella (silloin) nuorelle tytölle... Ne sai hiljaiseksi vain sillä, että heitti takaisin jotain lähes laittoman härskiä. Siitä ne aina hämääntyivät, kun halusivat vain hämmentää nuorta tyttöä. Väärä maali.

Never again :D

Lilli
42/62 | 

Ou mai :) Herisyttävän naurunreman sait tällä postauksella aikaan kun sieluni silmin näin tilanteen :D

Pippuri
43/62 | 

Idiootit raivostuttaa kyllä poikkeuksellisen paljon juurikin liikenteessä!

Mutta kun mainitsit tuosta asiakaspalvelutyöstä, niin pakko kertoa juuri äsken miehelleni tapahtunut kohtaaminen juurikin asiakaspalveluammatissa.

Long story short aikuinen, kössi mies alkaa raivota mieheni naispuoliselle työkaverille llman syytä. Mieheni menee apuun ja ehdottaa, että rauhoituttaisiin vähän niin saataisiin asia selvitettyä - huutamisesta ja kiroilemisesta, kun ei paljoa ole hyötyä. Asiakas jatkaa huutamista, kiroilemista ja haukkumista ja lähtee kohti toimitilojen ulko-ovea. Mieheni huomasi, että asiakkaan kassi jäi tuolille, tiskin eteen ja huikkaa perään, että jäikö sun kassi tähän. Asiakas on jo tuulikaapissa menossa ja vastaa edelleen solvauksilla, johon mieheni rauhallisesti, että "niin, mutta oliko tämä tässä sun kassi?".
Jälleen kerran solvauksia ja jälleen kerran kysymys: "Niin, mutta oliko tämä sun kassi?".

Tähän asiakas huutaa, että "Ole sinäkin hiljaa siellä, SENKIN ROTTA!"
Tähän mieheni "SITÄ MINÄ VAAN, ETTÄ OLIKO TÄMÄ SUN KASSI???!?!!?!?!?!?!???!"
Johon asiakas: "Aijjaa, oli *tulee hakemaan kassinsa mieheni ojennetusta kädestä* kiitos vaan paljon!"

Pahinta tilanteessa oli kuulemma se, että tämän asiakkaan lähtiessä samasta oven avauksesta sisään asteli oikein pieni, ruttuinen ja herttainen mummo ja mieheni veri edelleen kiehui (rotta kun on ;) ) ja olisi kuulemma tehnyt mieli sanoa jotain tyyliin "MITÄ SINÄKIN VIELÄ HALUAT?" mutta true asiakaspalvelijan elkein yksi syvä hengitys, hymy kasvoille ja "No hei, mitenkäs voisin teitä auttaa?" :D

Tuuli
44/62 | 

Apuaa, ihan verenpaine nousi jo tätä lukiessani! Liikenteessä on kyllä niin monenmoista kulkijaa ettei tosikaan. Ihan sama liikkuuko jalan, pyörällä vai autolla. Huhhuh. Ja toi vilkunkäyttöhän on ihan tajuttoman vaikeaa! Ärrmurr.

käyttäjä-6444
Liittynyt23.2.2015
45/62 | 

Liikenteessä on kaikkein ärsyttävintä aivan perässä kiinni ajavat. Täälläpäin tuo tuntuu olevan yleinen tapa, koska ikinä ei saa ajaa rauhassa. Jos jollain on kiire, niin ei saisi ahdistella sallittua nopeutta ajavia.

Itselleni kävi tänään myös tällainen tapaus: mutkassa oli vastaantulevien kaistalla jokin tietyöhomma. Joku valopää (keski-ikäinen mies) ajoi tuhatta ja sataa minun kaistallani mutkasta niin, että minun piti iskeä jarrut pohjaan. Jos omalla kaistallasi on jotain, pysähdy ja katso tuleeko vastaan autoja. Jos ei tule, ohita este vasta sen jälkeen. Jos tulee, odota! AARGH!!!

Olen töissä kukkakaupassa ja tutuksi ovat tulleet mm. hautavihkon tilaajat, jotka tekevät tilausta puolitoista tuntia, koska eivät ole varmoja haluavatko pinkkiä vai vaaleanpunaista neilikkaa. Uudelleen: AARGH! ;D

White rabbit
46/62 | 

Täähän on kun lukis aasiakas.nettiä. Mahtavaa! Itse juottolassa töissä ja tässä eräs ilta eräs asiakas (no se keski-ikäinen ukko, onkohan ne kaikki klooneja keskenään?), tulee tiskille istumaan ja kertomaan mulle, kuinka tarjoilijan ammatti on yhtä suuri kutsumus kuin papin. Olin siinä ihan haavi auki ja tulin sitten sanoneeksi, että oma kutsumukseni on vilpitön rakkauteni viinaa kohtaan, ei suinkaan asiakaspalvelu. Ukko loukkaantui ja lähti. Ja mua hävetti.

Niin ja liikenteessähän tuntuu pätevän viidakon lait, se oliskin varsinainen never ending story niistä avautua tässä joten tyydyn toteamaan että audikuskikin saa käyttää vilkkua :)

Puna-ahvena
47/62 | 

AAAAAAH mikä ihana postaus, kyllä palautti mieleen kaikki ihanat aspa-kokemukset! Onneksi nykyisin olen eri alalla, vaikka asiakaspalvelua siinäkin on. Ja autoilu se vasta raivostuttavaa hommaa onkin. Työmatkani sisältää kauhean määrän kilometrejä pikkutietä, missä ei ketään pääse ohittamaan. Silti toiset sankarit ohittavat. Toiset taas ajavat 80 alueella kahtakymppiä. En tiedä, kumpi on raivostuttavampaa.

Tuohon uudempaan kirjoitukseesi viitaten, olen entinen postintäti. Voitte vain kuvitella sitä keski-ikäisen miehen raivon määrää, kun kirje ylittääkin paksuudeltansa 3 cm ja menee maksikirje-luokkaan. Tai sitä naista, joka huusi kurkku suorana, että "kyllä minä tiedän postin asiat, minä olen lähihoitaja". Ööööööh? Ihmisiä on niin monenlaisia. Toiset tosiaan unohtavat hengittämisenkin silloin tällöin. Ihmekös tuo, että välillä tekee mieli huutaa kassalle, kun aivoissa on happivajetta. ;)

Aina lunkisti olen (joutunut) ottamaan tilanteet aspassa, kun vieressä on ollut aina työkavereita, ei oikein viitsinyt edes piilovittuilla asiakkaille kun oli satunnainen sijainen. Jos olisin vakkarina ollut niin olisin ottanut heti käyttöön "talk to the hand" -ilmeen.

P.S. Mulla on Audi ja siinä on vilkut. :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012