Vuosina 2008-2009 bloggaajat järkkäsivät jos jonkinlaista blogimiittiä itse itselleen, oli Tampereen kesäisiä puistomiittejä, pikkujouluja ja itsekin järjestin Fluxin Anna-Marian kanssa Tampereelle yli 30 bloggaajan bileillan. Se oli sitä aikaa kun muotibloggaajia oli verrattain aika vähän ja lähes kaikki tiesivät toisensa. Nykyään on sula mahdottomuus tuntea kaikkia oman alansa toimijoita, Suomessa on jo tuhansia muotiblogeja.

Olikin ihan älyttömän kiva saada kutsu Anskun järkkäämään, bloggaajalta bloggaajille, miittiin Hämeenlinnan Vaakunaan. Kollegoiden tapaaminen helteisenä lauantaina oli juuri sitä piristystä mitä kaipasin. En valita helteestä, mutta ei tsiisus että on ollut vähän tukalat oltavat näin mahakkaana, en olisi uskonut edes miten tuskaista olo voi olla. Tuuletan täällä salaisesti kun ulkona on enää alle 10 astetta ja tuulee, anteeksi :D

Kun mainitsin 101 tavasta käyttää mustaa maximekkoa, tässä taas yksi tapa. Jättimäinen Lindexin kaulakoru ja Viona Blun kirkkaansininen kalannahkalaukku muunsivat perusmekon ihan mukiinmeneväksi semijuhlavaksi kokonaisuudeksi.
Sitten Hämeenlinnaan. Ensinnäkin, miten piristävä paikka blogimiitille, ettei aina se Helsinki. Hotelli Vaakunassa meille oli varattuna oma tila ja ihanat tarjoilut, joista mansikka-vaahtokarkki-tikut aion pölliä ihan samantien omaan käyttöön. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan, naminam.

c4kesä14


Kuvat 4-7: Pasi Vähänen.Iltapäivän ehtoisa emäntä, Ansku:


Iltapäivän ihanimmat kengät, Secret Wardrobe:


En edes tiedä miten päin pyörisin kuin kirjoitan tästä seuraavasta :D Kumman Kaa. Kaikkien aikojen suosikki komediasarjani. Olen katsonut Annen ja Ellun toilailuja tsiljoona kertaa (minulla on sarja DVD:nä) enkä kyllästy ikinä. Aina jos olen kipeänä/on huono fiilis/on tylsää/on hauskaa, laitan Kumman Kaa pyörimään. Heli Sutela ja Minna Koskela ovat neroja. Palvon Anskua ikuisesti, että hän oli järkännyt iltapäivän ohjelmaan Helin ja Minnan signeeraamaan uutta sarjakuvakirjaansa.

Nyt tällä tosifanilla on ensinnäkin fanikuva Suomen hauskimpien naisten kanssa JA sarjiskirja, jossa on omistuskirjoituksena Niinalle <3 Kyllä, sydämellä! FIILIKSISSÄ! Noorakin oli yhtä fiiliksissä, eli löysin siskoni ja itseni lisäksi kolmannen Kumman kaa -kreisifanin. Siskoni on muuten tällä hetkellä ihan hippasen kateellinen hahha...:DOlen kokenut vastaavan tosifanihetken tähän mennessä ainoastaan kerran, ja silloin törmäsin elämänasenneidoliini Aira Samuliniin. Toivon todella että pystyisin pitämään vuosien kuluessa samanlaista kipinää yllä edes viidesosan siitä mitä Airalla on. Pysyy ihan eri tavalla elämässä kiinni kun uskaltaa nauraa täyteen ääneen ja kulkea omia polkujaan välittämättä siitä mitä mieltä kansa on eläkeikäisen minihameesta ja leiskuvan punaisesta tukasta. Minä sydän vahvat ja hauskat naiset.

Kommentit (22)

Elisa
1/22 | 

Kumman kaa <3!!!! Minä ja siskoni olemme myös ikuisuusfaneja, oikeastaan keskustelussa vilahtaa varmaan päivittäin joku sanonta siitä sarjasta :D

pemina
2/22 | 

Aaaaahhh oon niin kade! No okei, myös noista tarjoiluista mutta Heli Sutela ja Minna Koskela...... Lucky you:-)

Katri
5/22 | 

Nam! Nyt tiedän mitä tarjoan synttäreilläni lauantaina! Noi mansikka-vaahtokarkki-tikut näyttää niiiiin hyviltä! :) Onneks huomasin nämä, olisin muuten pysytellyt tutuissa ja turvallisissa viinirypäle-lihapulla-juusto-tikuissa... :D

8/22 | 

Vaikka kokemusta blogibileistä ei olekaan, niin olen ihan samaa mieltä siitä, että ihanaa kun ei ollut Helsingissä ja ihanaa, että oli pieni porukka, joten ehti oikeasti jutella ja tutustua moneen. :) Ansku oli järkännyt erittäin mainion tilaisuuden ja oli tosi mukavaa tavata sinuakin!

9/22 | 

Kuinka huippua kuulla että paikka miellytti! Ihan samaa nimittäin ajattelin, että Hämeenlinna olisi kivaa vaihtelua :) Jee!

10/22 | 

Mansikka-vaahtistikut kiilas kyllä ehdottomiin lemppariherkkuihin täälläkin, miksikö ne loppui, no saatoin syödä ehkä kymmenkunta :D :D
Meillä oli kyllä kiva päivä! Ja oli kyllä huippua tavata, idoli <3

11/22 | 

Anne ja Ellu! Mietinkin juuri, mitä sarjaa alkaisin katsomaan huomisen vapaapäivän kunniaksi. No tämähän se <3 Ja tuo kirja on ehkä saatava itsekkin!

Kerttu
12/22 | 

Mä olin aika samassa tilanteessa vuosi sitten kun oli maha ja helteet, viileät pöivöt oli ihania kun muut toivoi helteitä. Muuten, saatko uida? Suosittelen sitä raskausaikana, ihana viilennys hellepäivinä. Itse oon uinu joka raskaudessa ihan viime metreille saakka.

Jennie
13/22 | 

Jep, samat ajatukset täällä vaikka masu vielä aika pieni.. Mutta kun ei saanut nukuttua öisin kun oli niin kuuma ja päivisin kun etoo KOKO AJAN, tuntui että helle vaan pahensi asiaa. Joten, olin tyytyväinen että viileni. Just shoot me;)

14/22 | 

Ihana postaus ja ihana sinä! <3
Ihan huikea toi sun ja Nooran yhteiskuva - riemulla ei ole rajaa, heh! :))

Oon muuten koko viikon hymyillyt yksikseni sun tapaamista miettiessäni - hyvä että sain sanaa suustani kun mainitsit blogini ja tajusin että oot käyny sitä lukemassa, kiitos vielä, sain niin kovasti energiaa sanoistasi! <3

15/22 | 

Ihana postaus! Mansikka-vaahtokarkkitikut pöllin myös mun valmistujaisiin!

Oikeesti mulla tulee tästä postauksesta vaan mieleen se, kun silittelin sun kalannahkalaukkua... :D Mut se oli cool!

16/22 | 

Oi, mun kengät on päässeet ruutuun <3 Ihailin näissä kuvissa ja kyllä ihan livenäkin tuota ihanaa sinistä laukkuasi, yhdessä vaiheessa olin viittä vaille ostamassa samanlaista, mutta se sitten jäi, mutta nyt kyllä harmittaa - laukku on upea (ja koru tietty edelleen kanssa:)))! Asusteilla saa kyllä niin paljon aikaan! :)

heartbeat
17/22 | 

Perusmeinki :D Aina kun Hämeenlinnassa tapahtuu niin minä olen Tampereella...haha.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012