Heti kun näin vilauksenkin lumihiutaleista keittiön ikkunasta, teki mieli ottaa villapaita esille. Vanha villikseni on niin lämmin ja muhkea että tuntuu kuin olisi kietonut itsensä täkkiin. Vilukissalle looginen veto oli tottakai mennä hyppimään ilman takkia ulos.. eiku.Lumen ja loskan vuodenaikana nostin varastosta eteiseen myös Sorelit (saatu), joilla olen tarponut jo muutaman vaunulenkin varpaat kuivina. Lumen ja loskan sijaan on tosin saanut tarpoa vesisateessa.
Meillä oli viikonloppuna lapin perhettä kylässä ja täytyy myöntää että olen aavistuksen kateellinen pohjoisemman Suomen asukeille lumitilanteesta. Selasin muutaman valokuvan kamerasta miltä Sakun kotiseudulla tällä hetkellä näyttää ja ne koskemattomat kinokset, auringon kajastus vaarojen rinteillä ja se huikea kirkkaus kaamoksesta huolimatta on kyllä melkoista. En malta odottaa talvilomaa lapissa. Pääsee taas pitkästä aikaa lumikenkäilemäänkin. Minulla oli ajatuksena ostaa itsellenikin lumikengät, mutta onko mitään järkeä kun lunta ei tunnu nykyään olevan kuin pari hassua viikkoa helmikuussa. Mutta ehkä se talvi joskus tulee tännekin ja jos ei, onneksi on lappi.

Kommentit (9)

3/9 | 

Mie oon kans Kolarista kotosin ja melkein hirvittää mennä jouluksi kotiin, ku olen tottunu tähän lällysääkeliin, joka on toki pirun masentava, mutta mukavan leuto. Lapissa sen sijaan tuppaa joulukirkossa olla -25 sisälläkin :D

NOPPA
4/9 | 

Juuri Lapin Rovaniemeltä junalla tulleena, sanon vain : HUOKAUS. Ikävä jäi.
Siellä tuntee jotenkin enemmän olevansa elossa. Elävänsä enemmän.

Nimim. Nuorena sieltä lähtenyt

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011