Toijalassa on ihana vanha meijeri, jonka edessä napsaistiin eilen asukuvat, kun olimme matkalla äiteen herkkupöytään.  Tekisi mieli veistellä vähän huumoria vanhasta meijeristä, mutta antaa olla tällä kertaa. Tänä vuonna äiti halusi meidät kylään, eikä toisinpäin. Normaalisti äitienpäivänä minä olen toiminut kokkina ja äiti vieraana.


j3-1

j3-1


j1-1

j1-1


j2-1

j2-1

Minä todella rakastan tuota itse tekemäni mekon kangasta. Harmittaa ihan kauheasti, etten ostanut sitä aikoinaan enempää! Mintunvihreä on juuri oikeaa sävyä ja ruusukuosi sopivan vanhahtava. Mutta onneksi on edes tuo mekko. Pidän siitäkin valtavasti, joten ihan hyvä, että se onnistui :D

Ompeluihin liittyen, muutama oli kysellyt raitamekkoni yläosan tekemiseen vinkkiä, sellaista on tulossa kunhan vaan saan kamerasta kuvat ulos.

Kommentit (18)

1/18 | 

Ton mekon malli ja kangas on kyllä ihan superkauniita, en yhtään ihmettele, että harmittelet lisäkankaan puuttumista!

mira
3/18 | 

" Ompeluihin liittyen, muutama oli kysellyt raitamekkoni yläosan tekemiseen vinkkiä, sellaista on tulossa kunhan vaan saan kamerasta kuvat ulos. "

Mahtavaa! Jos tääki mämmikoura ottais vinkistä vaarin :D

6/18 | 

kaunokainen : )

Kiva että laitat vinkkiä tulemaan, jospa minäkin saisin inspiraatin ompelemiseen takaisin :D

:) Pirtsakka :)
11/18 | 

Kaunis ja sinun oloisesi mekko tosiaan jos kangasta olisi ollut lisää olisit voinut ommella sievän boleron mutta ihana näinkin eihän sitä aina ennakkoon tiedä.

Kukkis
12/18 | 

Sä olet kuin jostain vanhasta suomifilmistä :D Kyllä oli äidillä ilo saada noin hehkeä tytär vierailulle! Mulla, vannoutuneella kukkamekkovihaajalla, on herännyt outo himo kyseiseen vaatekappaleeseen, eikä tämä sun yksilö kyllä yhtään parantanut asiaa... Täytyy vielä hetki harkita. Kukkamekko...! Nomen est omen..?

13/18 | 

Mää tirskuin jo tolle vanhalle meijerille ennenku klikkasin postauksen auki :DDD

(se oon ehkä mä, ikää parin vuoden päästä 40 ja mun maidontuotanto on valtava)

Miakaro
15/18 | 

Ihana mekko! :) Kun katsoin tarkemmin sen kangasta niin tajusin että mulla on just tossa pöydällä täsmälleen samaa kangasta! Kankasta on jossain vaiheessa myös tulossa mekko :D

nanna
16/18 | 

onpas ihana mekkokangas! mutta sitäkin enemmän rakastuin noihin kenkiin, IHANA KARKKIVÄRI. <3 tulee mieleen ihan omat vanhojentanssit, kun tanssikengät olivat lähes vastaavat. tosin mustat :) saanko udella, mistä nuo sukkahousut on? näpsäkän näköiset !

17/18 | 

Eurokankaassa on tällä hetkellä tuota samaista kangasta vaalean roosan värisenä, aivan ihana myöskin! Äitille väsäsin siitä 60-luvun mekon ja itselleni hameen. Kannattaa käydä kurkkimassa jos tampereen eurokankaassa (kai siellä on sellanen?) on sitä :)

18/18 | 

en tiedä onko minulta mennyt ihan ohi, mutta kyselisin sen mekkoyläosaopastuksen perään.. =) Olen kärkkynyt sitä jo jonkin aikaa :D

Mekkosi on vain niiiiin IHANA!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012