Jokaisella naisella pitäisi olla luottomekko. Sellainen eleetön perusmekko, mitä voi käyttää pohjana kaikelle mahdolliselle asustamiselle. Minulta löytyy parikin edellä kuvattua, mutta tämä vanha H&M:n skater dress -mallinen on ihan ykkönen. Se ei rypisty, sinne mahtuu alle paita ja kaulus on riittävän korkealla että lyhyemmätkin korut toimivat. Ihan erityisesti pidän noista helmi-irtokauluksista, jotka muistaakseni olen ostanut joskus Lontoosta. Tai Edinburghista ehkä. Niillä saa helposti mustaan mekkoon vintagevibaa. Etenkin kun olen katsellut tässä viime aikoina Downton Abbeyta ja saanut vähän inspiraatiota sitä kautta.

Olen yrittänyt ennenkin katsoa Downton Abbeyta ja sillä kierroksella en jotenkin osannut keskittyä siihen, sillä luovutin parin jakson jälkeen. Nyt kokeilin uudelleen Netflixistä ja olen tarponut jo läpi kaksi kautta. Tämän sarjan pitäisi periaatteessa olla ihan minun juttuni, siinä on kaikki tarvittavat eväät hopeatarjottimella: puvustus, britit, kartano, juonittelua kartanossa, upea maaseutu, kampaukset&korut. Mutta siitä huolimatta sarja jättää jotenkin kylmäksi. Hahmot ovat joko liian kuspäitä tai liian kilttejä ja kunnollisia, puuttuu sellainen rakastettava ilkimys jota seurata. Mutta jatkan ihan jo pelkästään niiden mekkojen ja kartanon sisustuksen vuoksi, en kyllästy koskaan ihastelemaan näitä kahta. Lisäksi ystäväni kertoi että sarjan edetessä 20-luvulle, mukaan tulee myös flappermekot joten sitä odotellessa. 20-luvun muoti lukeutuu kaikkien aikojen suosikkeihini. Harmi vaan että se ei sovi minun kropalleni, mutta aina voi ihastella muiden yllä.

Kommentit (4)

Hanna
1/4 | 

Suosittelen Netflixistä sarjaa Mr. Selfridge! Sarja sijoittuu suurinpiirtein samaan aikakauteen, kuin Downton Abbey. Mutta Mr. Selfridge on mielestäni hieman mehevämpi ja saippuasarjamaisempi. Downton Abbeyssä on jotakin pönöttävää, mitä Mr. Selfridgessä ei ole.

einna
2/4 | 

Puuttuu rakastettava ilkimys?? Ootkohan nyt aivan missannut leskikreivitär Violetin? Siinä on mulle ainakin aivan riittävä syy seurata sarjaa. :D

Katrinsessa

Öö niinpä!! Mä rakastan sitä sarjaa ja leskikreivitär on mun ihan ykkössuosikki, ja tykkään siitä pönötyksestäkin, sitähän se elämä tuohon aikaan Briteissä on ollutkin. Ja osittain on vieläkin :D Just katoin uusimman tuottarin vikan jakson ja itkin ihan hulluna. Kuulostin varmaan ihan tukkoiselta hyenaalta :D

napin
3/4 | 

Joo siis Downton abbey on salkkarit in period clothing :D Tuotantokausien myötä niistä henkilöhahmoista tulee sympaattisempia (paitsi Bates on aina vaan yhtä creepy), juonikuviot puolestaan menee melodramaattisimmiksi. Mutta ah se puvustus ja se tunnelma <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012