Barney Stinsonin mukaan uusi on aina parempi, mutta minä en allekirjoita tätä. Olen itseasiassa täysin eri linjoilla, vanha on aina parempi. Tämä 70-luvun kankaasta ompelemani sydänmekko on rakkaista rakkain, siinä on kierrätysmateriaalia ompelulankaa lukuunottamatta ihan kaikki vetoketjua myöten. Jos vaatteisiinsa voi kiintyä, niin tämä on minun valintani. Olisi hauskaa jos Annikin joskus tätä mekkoa haluaisi käyttää, vaikka tottakai äidin vaatteet ovat ihan kauheita ja so last season ;)
Kun nyt pienimuotoista intiaanikesää viikonlopulle kerran luvataan niin jatkukoon hellemekkokausi vielä vähän. Meillä on tulossa talo täyteen vieraita Lapista, joten ei tässä muuta kuin hauskaa viikonloppua jokaiselle :)

Kommentit (2)

hop
1/2 | 

Muistan, kun 6 (!!!!!) vuotta sitten kommentoin sulle, että meidän kotsanluokassa on tuota samaa kangasta pöytäliinavaihtoehtoina. Voi miten aika rientää, ja mekko pysyy :)

Iiduska
2/2 | 

Ihana mekko, olet taitava! On kyllä myös ihanaa saada vedellä ulkona sandaaleilla ja voida viimeinkin jättää pitkähihaiset kotiin <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011