Alan olla jo vähän huono festarikävijä, sillä en yksinkertaisesti jaksa valvoa. Karu fakta tosielämästä, terveisin muoriso. Nyt oli kuitenkin pakko yrittää, sillä Provinssi laittoi lauteille muutaman ikilempparini, joiden vuoksi olin valmis kestämään vaikka vähän väsymystä. Ja festarimajoitusta. 

Isoin riemu Provinssin artistikattauksessa oli ehdottomasti teiniaikojeni suosikkini Cypress Hill! Toisena lempparina tietysti Prodigy, mutta tiedämme miten siinä sitten lopulta kävi. Prodigy jää muistoihin yhtenä kaikkien aikojen liikuttavimpana keikkapumppuna, joka on joka kerta onnistunut saamaan meikäläisen lähes sydärin partaalle (kunto loppuu). 

Olin lukevinani kritiikkiä Cypress Hillin keikasta, mutta henkilökohtaisesti se oli koko festarin kohokohta. Erityismaininta myös D.R.E.A.M.G.I.R.L.S:lle, aivan huikea show.

Sää suosi festarikansaa lähes epätodellisen täydellisyyteen asti. Ei ollut yhtään liian kuuma tahi kylmä. Päivät sai viettää ulkona auringossa ja illalla vähän lisää takkia ylle, jos uhkasi tulla vilu.

Perusfestariasuni tiivistyy tämän postauksen kahteen kuvaan: Carlingsin kimonoliuhuke sekä Uhana Designin kimonoliuhuke. Alla mustat housut ja toppi. Uskollinen Kånken-reppuni pysyy matkassa ihmismassojen keskelläkin. 

Piirsin Sakun kuvan Festarinaamat-ympäristötaideteokseen, hieno tuli vaikka itse sanonkin :D 

Takana hieno viikonloppu, vaikka univelkaa maksellaan todennäköisesti seuraavaan viikonloppuun asti. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010