Sitä tuppaa aina unohtumaan ne kaikkein yksinkertaisimmat asiat pukeutumisessa, joilla on kuitenkin iso merkitys vanhojen vaatteiden piristämisessä. Takin kanssa se perusjuttu on tietysti erilaisten huivien käyttö, ja myös esimerkiksi värikkäillä nahkahansikkailla saa paljon aikaan. Mutta kuinka moni tulee vaihdelleeksi takkinsa vyötä? 

Tässä yksi lempitakeistani ensin omalla vyöllä varustettuna, sitten muhkealla valkoisella vyöllä. Pelkkä vyön vaihtaminen muuttaa takin ilmettä melkoisesti:

Takki: Object / Kengät: Minna Parikka / Laukku: Vintage / Mekko+vyö: Smashed Lemon, alelöytö paikallisesta vaateliike Huuskasta.

Vyö on lainattu takin alla olevasta mekosta. Mutta vyöksi käy myös esimerkiksi kaunis nahkavyö, jokin pitkänmallinen värikäs huivi, musta paksu silkkinauha solmittuna suurelle rusetille ja niin edelleen. Pidä tämä pikku niksi mielessä, kun oma lempitakki alkaa kyllästyttää. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Tää puuterisen vaaleanpunaisen ja valkopohjaisen puuprintin yhdistelmä on aivan loistava, sopii toisiinsa täydellisesti :D Se näyttää mun silmään kevyeltä, samaan aikaan sekä luonnonläheiseltä että vähän hienostuneelta, jotenkin taiteelliselta? (jotenkin etäisesti tulee Suomen kultakausi mieleen, pehmeän värin ja luontoaiheen puolesta kai), ja samalla modernilta ja yksilölliseltä... :D innostuin tästä. Vyö on myös tosi kaunis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012