Minulla on tässä pikku projekti meneillään, yritän valita parin vuoden ajalta (lue: koko se aika kun minulla on ollut digikamera eli 2004 vuodesta eteenpäin) valokuvia, jotka vien kehitykseen. Very nice puuhaa, kuvia kun ei ole kerääntynyt ihan muutamaa.


n1

n1

On mahtavaa elää valokuvien kautta uudelleen ihania hetkiä ja retkiä, vaikka urakka hidastuukin huomattavasti kun päästää itsensä muistelemaan upeaa Porvoota, Lontoon pikkukatuja, juhannusmökkeilyä ja puistopiknikkejä. Koneelta kuvia ei tule juuri ikinä katsottua, mutta valokuvakansio taas on helppo ottaa hyllystä käsiin. Siinä on riittävästi syytä hoitaa tämä asia nythetiasap.

Seuraava vaihe onkin sitten valokuvien laittaminen albumeihin, saa nähdä montako vuotta siihen menee :D

Kommentit (13)

2/13 | 

Tilasin tuossa kuukausi takaperin kuvia puolen vuoden ajalta, vajaat sata kappaletta. Luojan kiitos, oon jossain vaiheessa elämääni tajunnu alkaa teettää kuvia paperikuviksi säännöllisin väliajoin! Albumeita on siis jo hyvä pino. :D Mutta parasta on, että kun saan paperikuvat käsiini, niin ne on albumissa vuorokauden sisään. Se on ihan hyvin siihen nähden, että esim. otsikot ja kuvatekstit saatan keräillä yksittäisistä lehdistä leikatuista kirjaimista...

Onnea projektiin!! :D

/Suvi

Nenna
3/13 | 

Nhaha, tiedän tunteen! :D Viimeksi lapsuuskuviakin katsellessa tuli mietittyä että missä olen käynyt... Pikku-Nennan maailma oli silloin iiiiiihan erilainen kuin nyt :) Muistot elää :')

Onneva projektiin :D

Suski
4/13 | 

Minä jätän tuon albumivaiheen väliin sillä että teetän samantien kuvat kuvakirjoiksi. Teemoittain esim. vuosi 2010, luontokuvat, lapsen rippijuhla jne. jne. Helppoa ja kätevää.

5/13 | 

Täällä on yksi, jolla on kaapissa hieman yli vuosi sitten tilatut 800 kuvaa, jotka odottavat vain sitä päivää, että joku jaksaisi laittaa ne albumiin... huh... pelkkä ajattelukin ahdistaa...

6/13 | 

Kiitti muistutuksesta! Mun on pitänyt tehdä tuo vaikka kuinka kauan. On hankittu hieno valokuville tarkoitettu metallinauhakin seinälle, mutta ne kuvat pitäis vielä teettää...

Sofie
7/13 | 

Jos haluat 2-in-1 ratkaisua, niin vilkaiseppa blurb.com. Siellä voi itse tehdä valokuvakirjoja, ja tein itse yhden Japanin reissustani, josta tuli tosi kiva ja hyvänlaatuinen.

10/13 | 

Sama projekti täälläkin meneillään!

Ikäväkseni olen sellaisessa mielentilassa että vanhojen aikojen muistelu ei juurikaan piristä, mutta oon enemmän kuin iloinen että oon niin ahkerasti kuvia näpsinyt. :)

mireena
11/13 | 

Heh, mulla ihan sama projekti! Digikamerasta+lukuisista kännykameroista kerääntyneenä koneen syövereihin tuhansittain kuvia. Nyt kun tää tietokoneen rohja on alkanyt ryppyilee ja voi kosahtaa päivänä minä hyvänsä, oon saanu vihdoin itteeni vauhtia niiden kuvien suhteen :)

Itseasiassa sellanen 1/3 on jo kehitettynä, loput pitäis viel valkata ja pistää kehitykseen. Mut kyllä noita on niin paljon kivempi katsoa paperiversioina, ku tietokoneen tai kameran ruudulta...

Säde
13/13 | 

Tee ehdottomasti valokuvakirja!!! Säästät aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse liimailla albumiin (puhumattakaan niistä hirvityksistä, johon kuvat lykätään muovitaskuihin...).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012