Jollei blogihistorian myllääminen olisi niin työlästä, voisin useamminkin etsiä vanhoja asukuvia uusien rinnalle. On ihan hauska ihmetellä, kuinka paljon on itse muuttunut ja mitkä vaatteet ovat säilyneet suosikkeina.

Yksi vanha lempparini on Zaran vetoketjutunika. Se ei ole mennyt pesussa miksikään ja helppokäyttöinen harmaa toimii aina. Hämmentävää kyllä, tunikan lisäksi minä itse näytän ihan samalta 3 vuoden takaisessa kuvassa kuin nytkin. Joskin tuolloin oli menossa joku kampausviikko tai muu vastaava haaste, siksi tuollainen pehko.


zara08

zara08


l11

l11

Paitsi että sohvalla ilman korkoja hyppiessä näytän lyhyeltä :D

Hullua ajatella, että olen dokumentoinut henkilökohtaista asupäiväkirjaa vuodesta 2007 asti! Alkaa sitä myötä olla jo materiaalia näihin vuosikerta-asuihin. 10 vuoden päästä voin sitten alkaa muistella vanhoja hyviä aikoja hah.

Kommentit (9)

1/9 | 

Herrajumala ei voinut olla 2008. Mä muistan tasan tarkkaan tuon kuvan ja tuon tukan, ei voinut olla niin kauan sitten........... herrajumala. :D Aika taitaa rientää.

2/9 | 

Oo ilonen, että voit katsella 3 vuoden takasia kuvia ihan ilosena, ite katson 2 tai 1 vuoden takaisiakin kuvia kauhulla :DD Miks mun otsatukka oli tollanen?, Miks kajaalia piti tunkea silmiin ja samalla koko loppu naamaankin?...

vilmouu
3/9 | 

heii toteuta kampausviikko-haaste! ois huisin kiva ja sais vinkkejä omankin pehkon vääntelyyn t. yksi kiharoihin jämähtänyt

puu
4/9 | 

tilailin jokunen aika sitten putiikki rannallan taskuhameen ja se on jämähtänyt suosikkivaatteekseni. Kiitos paljon vinkistä!

5/9 | 

On muuten tosi mielenkiintoista selata vanhoja kuvia ja huomata miten on muuttunu :D

Ja se nimenomaan on jännää kui joistakin vaatteista vaa muodostuu niitä lemppareita. Mullaki pari paitaa mitkä säilyny vuodesta toiseen eikä pari reikää menoa hidasta :)

noraaa
7/9 | 

oot tosi hoikan näkönen tossa vanhassa kuvassa! mut kumpa voisin itekki kattoo tyytyväisenä vanhoja kuvia... ehkä sitte myöhemmin <:

milanee
8/9 | 

ihana tukka tuos vanhemmas kuvas! tommoset kunnon kikkurat!!

tosin ei alemmassakaa mitää vikaa oo :)

9/9 | 

Voi mä niin muistan tän! Tykkäsin (ja tykkään edelleen) tosta asusta niin paljon ja aion vielä joskus ryövätä tuon tunikan sulta!:P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013