Siskoni löysi laivareissulta aivan mahtavat punaruudulliset VANSin aurinkolasit (14,90€), mutta päätyi onneksi lopulta toiseen malliin, niin että minä sain korjattua talteen nämä. Siskoni väreihin sopikin paljon paremmin eräät vihreät vintagehenkiset aurinkolasit, vaikka hän mutisikin jälkikäteen että varmaan tarkoituksella kehuin ne vihreät maasta taivaaseen, että sain itse iskettyä näppini näihin :D

En ole edes tiennyt että VANSilla on myös aurinkolaseja, jotenkin miellän brändin aina vain kenkiin ja reppuihin. Kaikkien retroleidien kannattaa tuo mallisto vilkaista läpi, sillä siinä oli aivan upeita vaihtoehtoja aina rennoista värikkäistä ruutulaseista kissamaisen naisellisiin mustiin aurinkolaseihin.

Kommentit (8)

janey
1/8 | 

Niimpä.. mur ja nyt ku kokeillu niit vihreitä ni en tykkääkään niistä yhtään eli uusia laseja metsästämään jälleen...

hannamariavv
3/8 | 

En olisi uskonut jos joku olisi sanonut Vansin tekevän aurinkolaseja, kuvittelin ihan samalla tavalla kuin sinä että Vans tekee vain kenkiä, reppuja ja joitakin vaatteita :D Ihanat on, tälläisessä kuosissa kun saisi kengät vielä niin avot!

hanna

www.hannamariav.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010