Yritin miettiä millä ihmeen nimellä kutsutaan vaatteita joilla käy ihastelemassa alkavaa ruskaa metsässä mutta ei vedä hikilenkkiä kuitenkaan, koska samoilla rennoilla vaatteilla on tarkoitus jatkaa koko päivä. Vapaa-ajan vaatteet? En tiedä ovatko nämä vaatteet tyyliblogin kannalta pätkääkään kiinnostavia, mutta kunhan sain lisäsyyn hehkuttaa vielä vähän Black Milkin trikoita :D


Meidän pikainen päiväkävely Vaattojärven upeissa maisemissa tosin ei mennyt ihan niin kevyeksi kuin piti, lopputuloksena oli 2 tunnin tarpominen umpimetsässä vaaran rinteitä pitkin ja suon reunoilla "oikotiellä". Armas mieheni sai tästä retkestä uuden nimen: Saku "kyllä minä tiedän missä me ollaan" Tapojärvi :D jep jep. Miten nämä reissut päätyvät aina ihan täyteen katastrofiin, jos meidät päästää vapaaksi luontoon. Kun muistelen erästäkin Edinburghin episodia niin nousee edelleen pienet hikikarpalot otsalle. Suuntavaisto olisi kyllä tosi kiva, mutta sillä on mentävä mitä on jaossa saanut.

Täytyy sanoa, että epätoivo alkoi olla käsinkosketeltavaa siinä vaiheessa kun oltiin ensin rämmitty jonkun ihmeen hakkuuaukean läpi ja autotien piti olla jo ihan lähellä, eteen aukeni aivan valtava suo joka piti ilman muuta kiertää. Niin ja mainitsinko siitä että anoppini oli juuri kertonut että alueen riistakameroihin on tallentunut karhuja. Karhuja.

Mutta maisemat oli kauniita.

Kommentit (5)

CH
1/5 | 

:D Pari vuotta sitten kun oltiin Kekkosen kansallispuistossa vaeltamassa, pojat päättivät, että mennäänpäs tosta tunturin yli oikoen niin, että heilahtaa! Polkua pitkin olis ollut pari kilsaa pidempi mutta ei taatusti niin hikistä.

Annika
2/5 | 

Meidän fiaskopatikoinnit tapahtuvat yleensä ulkomailla. Ollaan patikoitu Madeiralla reilu 9 h lopuksi pilkkopimeässä, Kreetalla samaa luokkaa lähes pilkkopimeässä ja viimeisimpänä Mallorcalla vajaa 7 h niin että 2 v poika oli isin selässä Manducassa. Kyllä me aikuiset pärjätään, mutta sitten kun viaton lapsi sotketaan mukaan, niin siinä meinasi käämit palaa äidiltä lopullisesti. Reitin ei todellakaan pitänyt olla niin pitkä. Max muutama tunti. :(

4/5 | 

Metsäretket on parasta! Ja Maastokartta puhelimeen ladattuna on ihan huippu lenkkikaveri<3

Katrinsessa
5/5 | 

No onpas tyylikästä menoa umpimetsässä! Ja karhut; nou nou nou.Ikuiset traumat Hopeanuolesta, aivan sama vaikka sijoittuikin niinkin lähelle kuin Japaniaan. Voi kun noita Black Milkejä sais xxl:nä..Nyyh.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011