Tämä oli tottavie kelien puolesta mystisin vappu naismuistiin. Harvoin luontoäiti tekee ihan näin totaalista täyskäännöstä vuorokauden sisällä: 

Eilen meillä oli piha sen näköinen kuin joulu olisi tullut uusintakierrokselle (paitsi lumisempana) ja tänään nurmikko vihersi, kukat ja raparperit puskivat maasta ja linnut sirkuttivat auringonpaisteessa. Mutta toki kaikilla on oikeus muuttaa mieltään, luontoäidilläkin. Minäkin pidätän oikeuden siirtyä joskus käyttämään pyöräilyhousuja, jos siltä tuntuu.

Muuten meidän vappu oli sitä mitä lapsiperheeltä voi odottaa; munkkeja, simaa, vappupalloja, ulkoilua, trampoliinilla riekkumista ja perinteistä vappupäivän brunssia ystävän luona. 

Verson puodin sininen Taimi-malliston retromekko on kirppislöytö, joka jaksaa ilahduttaa. Sininen froteekangas pukee meidän sinisilmäistä vaaleaa tyttöä todella kauniisti. Tämä on yksi niistä mekoista, jonka laitan visusti säästöön Annille, sitten kun se ei enää mahdu ylle.

Tällaisena nostalgiahörhönä aion olla juuri se mutsi, joka säilöö tyttären kauneimmat vaatteet muistolaatikkoon. Omasta lapsuudestani on tallessa vain yksi mekko, sillä siihen aikaan kaikki vaatteet kierrätettiin suvussa eteenpäin. Mutta onneksi sentään se yksi mekko jäi.

Annin kummitäti on ilmapallovirtuoosi, hän vääntelee palloista ihan mitä vaan, vuosi vuodelta taitavammin. Tänä vuonna Annin suureksi riemuksi tarjolla oli eläinhahmoja pingviinistä kilpikonnaan, niistä riitti iloa koko päiväksi. 

Toivottavasti myös teillä oli mukava vappu ja tästähän se kesälomakausi sitten lähtikin virallisesti käyntiin, joskin omaani saan odottaa heinäkuulle :)

Kommentit (2)

Elmeri
2/2 | 

Katsoppa sivut iloinenkettuliini.fi, uskon, että siellä on jotain josta tykkäät;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat