En olisi arvannut, että kahdessä päivässä ehtii virittäytyä näin täysin kesälomatunnelmaan, vaikka itse lomaan on vielä pieni ikuisuus aikaa. Joka päivä maisema muuttuu vihreämmäksi ja rehevämmäksi. Onnea on yksittäinen lomapäivä arkipyhän perässä.

Tänään käytiin moikkaamassa pappaa mökillä, varusteina vain shortsit, teeppari ja grillattavaa. Ei hassumpaa istua laiturin nokassa auringossa, järven liplattaessa ympärillä. Uimaan ei vielä pysty, vesi on ihan jäätävää. Talviturkki saa pysyä. Hassu juttu, että avannossa käynti ei ole yhtään kamalaa, mutta toukokuussa järveen meneminen olisi ihan kauhistus! Vaikka olisi sauna päällä, siltikin vesi on liian kylmää.

Kevään / kesän pehmeimmät mokkasiinit - Vagabond. Taputan itseäni selkään, että löysin vaihtoehdon iänikuisille ballerinoille. Nämä toimivat niin cityssä kuin möksällä. 

Ps. En tiedä onko täällä muita Kumman Kaa -sarjan faneja, mutta jostain syystä kevään ensi vihreästä ja hiirenkorvista puhuminen tuo aina väistämättä mieleen koulun opettajainhuoneen kohtauksen, jossa Elisabeth ja Tarja keskustelevat alkukevään vihreydestä ja Anne puolestaan miettii miten ujuttaisi keskusteluun perjantaipulloarvonnan. 

Jos jostain syystä et ole ikinä katsonut Kumman Kaata, molemmat kaudet löytyvät Ruutu.fistä. 

Kommentit (3)

Sun blogi on paras!
1/3 | 

Hei! Oletko huomannut Ivana Helsingin ja Prisman yhteistyön? Tosi kauniita mekkoja ja hyvä kokovalikoima!

Halina
2/3 | 

Kummankaa on ihan paras! Tuijotettiin sitä kutosluokalla ja kun katson sitä, palaan aina huolettomiin koulupäiviin ja kvereiden kanssa hengailuun! :D Aikuisenakin pitäisi ehtiä hengaa kavereidenka ihan niikun Anne ja Ellu! <3

Daisy
3/3 | 

Meilläpäin myydään Närpeksen kurkkuja ja mulle tulee aina niistä mieleen Kumman kaasta tuttu viinaanmenevä en fiskare från Närpes :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010