Bleiseri ja vajaamittaiset housut, ei ihan vielä tämän hetken pukeutumismateriaalia. Paitsi jos tekee pari pikku kerrospukeutumisjuttua. Toppi, neulepaita ja vuoritettu jakku toimii jo vallan hyvin. Kun siihen lisää vielä paksut sukkahousut housujen alle sekä lämpimän villahuivin, aletaan olla jo voiton puolella. Vaatekerta tuntuu keväiseltä, mutta on silti lämmin.

Takki: kirppis / housut: H&M / kangaskassi: Iittala (kirppis) / hattu: KN Collection / toppi: Lindex / kengät: Gabor

Tietysti voi kyseenalaistaa onko vielä tässä vaiheessa syytä kekkaloida kevätvaatteissa, mutta harrastus se tämäkin :D

Kommentit (1)

Oili
1/1 | 

Super-tyylikäs kokonaisuus! Ihailen tyylirajoituksia rikkovaa pukeutumistasi (kengät ja laukku ”eri paria”). Vaikka nuoriso kulkeekin nilkat paljaana, on paljon tyylikkäämpää pukea vajaiden lahkeiden alle peittävät sukkahousut. Kiitos tästä postauksesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat