Nyt on kaunista. Syksy on kerta kaikkiaan kaunein vuodenaika, ja jopa täällä betoniviidakossa värit puskevat esiin joka nurkalta. Syksy on myös se aika vuodesta, kun haluan muuttaa eniten takaisin pöndelle, mm. siksi, että rakastan haravointia. Voisin mennä omaksi ilokseni haravoimaan ihmisten pihoja.. heh mitäköhän mammat tuumaisivat kun random blondi suihkisi takapihalla menemään haravan kanssa iloisesti lauleskellen :D (paitsi koivunlehdet sucks, ne ovat ihan puuroa).
Pitäisiköhän lähteä Viialaan viikonloppuna.. vähän kirppistelyä, mökkiä ja sitä haravointia.

Kommentit (9)

1/9 | 

Juuri tänään askarreltiin kerholaisten kanssa lehdistä siileille pesiä... olin niin innoissani, kun pääsin pihalle keräämään kaikkia hienoja lehtiä ja seuraamaan niiden muuttumista taiteen osasiksi! Yksi tyttösistä sanoikin hiekkalaatikolla kaivaessaan, että hän kaivaa esiin syksyn aarretta, värikkäitä lehtiä :)

Anni
2/9 | 

Tuli Viialasta mieleen et oli jotenki jännää mennä siitä ohi junalla viime viikonloppuna ku tiesin että oot sieltä kotosin. :DDD (Muutin elokuussa uudelle paikkakunnalle nii kuljen Tampereelle eri reittiä ku ennen, sen takii ei oo sitä aiemmin tullu ohitettua.) Junan ikkunasta on tietty vaikee saada käsitystä mutta vaikutti söpöltä pikkupaikalta. :)

Ninjah
3/9 | 

Hahaa, kaikki pitää mua aina ihan hulluna ku kerron että tykkään haravoinnista :D mutta näköjään en oo sittekään ihan ainoo jonka mielestä se on kivaa! Syksy on <3

Marry
4/9 | 

Jos kerta noin paljon pidät haravoimisesta, niin menepääs mun puolesta porukoiden mukaan mummulla haravointitalkoisiin tuonne Pohjois-Pohjanmaalle. Minä kun en voi sietää kyseistä ajanvietettä. Voin tulla kuvailemaan niitä värikkäitä lehtiä, kyllä. :D

Anni
6/9 | 

Suurin osa mummoista olis varmasti vaan tyytyväisiä, joten sinne vaan, ihmisten pihoille levittämään hyvää mieltä :)

Chenille
8/9 | 

Nyt olis sitten visainen kysymys:
Kumpi on parempi? Fiskarsin oranssi harava vai old school metalliharava. Meillä käydään suurta debatia joka kevät tästä asiasta. Mies ja äiti palvoo oranssia jumalaa kun taas minä ja mummuni emme muulla kuin vanhalla metalliharavalla haravoi...

9/9 | 

Ihania kuvia!!!! Täällä on ollut tänään tosi lämmin, +26 ja aurinko on paistanut kuumasti koko päivän. Onneksi lämmön sekaan mahtuu jo keltaiseksi muuttuneita lehtiä ja pientä syksyistä tunnelmaa. Saas nähdä saadaanko tänne noin kaunista ruskaa ollenkaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011