Toukokuun 1. päivä on taas täällä ja juhlat lienee suunnilleen juhlittu, joskin epäilen teekkareiden jatkavan edelleen. Tulin toivottamaan hauskat vaput ihan rehujen kanssa:
Huligaanirusakko säästi sentään muutaman tulppaanin joiden odotan puhkeavan kukkaan ihan pian. En ole koskaan ennen ollut kevään ystävä, mutta tämän oman pihan myötä olen huomannut asenteeni muuttuneen aika radikaalisti. Nyt odotan sormet syyhyten mitä kaikkea pääsen kuopsuttamaan ja nyppimään, istuttamaan ja kasvattamaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010