Värikkäät nahkahansikkaat ovat asusteiden aatelia näin keväisin, kun koko maailma on räntäsateisen harmaa. Talvirukkasia ei enää tarvitse lämpitilan ollessa plussan puolella, joten on aika ottaa esiin kevyemmät sormikkaat. 

Olen käyttänyt värikkäitä hansikkaita niin kauan kuin jaksan muistaa. Punaiset, turkoosit, vaaleanpunaiset... kaikki käy. Tummien ja harmaiden takkien kanssa värikkäät hansikkaat pääsevät oikeuksiinsa. Tämä on yksi niistä helpoista kikoista, joiden avulla saa välittömästi piristettyä tavallisia asuja. 

Nämä upeat vihreät Sauson hansikkaat ovat kirppislöytö 3 eurolla (!). 

Sirojen hansikkaiden reikäkuviointi on kuin pitsiä <3

Kommentit (3)

Kaisu-Leena
1/3 | 

Mieletön kirppislöytö! Nahkakäsineitä nyt muutenkin tulee tosi harvoin vastaan, saati sitten että jotain noin spesiaalia. Täytyy laittaa korvan taa, värikkäät nahkakäsineet =)

Santsa
2/3 | 

Niin ihanat! Piristäisi kyllä mitä tahansa ankeaa loskapäivää, kun voisi tuollaisiin sujauttaa kädet.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010