Eilen kirjoittelin, että jopa muotiraamattu Vogue on antanut hyväksyntänsä värikkäille sukkahousuille tänä talvena. Kukaan järkevä ihminen ei varmaankaan ole käyttämättä lempivaatteitaan vain siksi, että ne eivät ole muotia, mutta on silti kiinnostavaa miten hurjalla vauhdilla eri asusteiden muodikkuus nykyajan maailmassa vaihtuu. Vai osaako joku kertoa, että mikä yksittäinen asia leimaisi esimerkiksi muodin vuosikymmentä 2000 - 2010? Niinpä. Kaikki on ja ei ole muotia. 

Mekko: H&M / Viitta: kirppis / Kengät: Minna Parikka / Sateenvarjo: Pasotti - Mustahöyhen (saatu) / Hattu: KN Collection 

"Äiti, miksi seisot siinä? Ota jätskipallero?"

Jos tuntuu siltä, että blogin sisältö on tällä hetkellä pelkkiä asukuvia, olen pahoillani. Minulla on tyrmäävä työkaaos meneillään ja aika on tottavie kortilla. Onneksi tykkään työstäni, näistä molemmista, että pystyn pitämään turbonappia päällä hetkellisesti. Ja onneksi on syksy, että pystyn keräämään lempivaatekuvakirjastoa tänne blogiin. Mutta torstaina on tulossa erittäin mielenkiintoinen aihe käsittelyyn, johon olen kerännyt aineistoa jo muutamia viikkoja: arkinen supervoima.

Mukavaa maanantaita!

Kommentit (9)

Jasmin
2/9 | 

Ei kun just hyvä että nykyään joku vielä jaksaa postata asukuvia! Niitä näkee aika harvoin. Old school on aina jees!

Nipsu
3/9 | 

Ei kyllästytä asukuvat, kun ne ovat niin loistavia kerta toisensa jälkeen :) Nytkin meinasi jäädä kommentoimatta, vaikka olen monta postausta huokaillen selaillut.

Mutta sitten ajattelin ettei positiivisia kommennteja ole koskaan liikaa :)

Sukkahousutyttö
4/9 | 

Vaatekaapista taitaa löytyä sukkahousuja kaikissa muissa väreissä paitsi keltaisena.
Töissä saa sukkahousut paljon huomiota miesasiakkailta.

grrita
5/9 | 

Jos aiheena on värikkäät sukkikset, niin voisiko asukuvaan myös laittaa mitä merkkiä ne ovat? Kun olisi kiva tietää mitkä värilliset (ja minkä paksuiset) ovat hyviä.

colourtights
7/9 | 

Tähän voin vastata ihan empimättä KYLLÄ. Värikkäät sukkahousut minulla jalassa useimmiten, en piittaa muotilehdistä. Eikä juuri mikään väri ole vieras, ei edes tuo em. keltainen. Helposti tulee eloa kornimpaankin asuun värillisillä sukkahousuilla. Kirkkaanpunaiset sukkahousut näyttävät herättävän eniten huomiota. Löytyy vaatekaapista useammat, kuviolla ja ilman. Kuvissa näkyviä violetinvärisiäkin sukkahousuja on tullut käytettyä usein. Ja noin hienoja asukuvia katselee kyllä mielellään lisääkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010