Ruskan ensimmäiset merkit saavat joka vuosi aikaan sen, että alan ottaa käyttöön värikkäitä sukkiksia. Murretut sävyt toimivat erityisen hyvin syysfiiliksissä, etenkin viininpunainen ja keltainen. 

Ennen käytin värikkäitä sukkiksia pääasiassa mustien vaatteiden kanssa, kun yritin välttää värisekamelskaa. Mustien vaatteiden kanssa lopputulos oli kuitenkin usein turhan jyrkkä, vaikkakin ihan toimiva. Jossain vaiheessa tajusin, että pehmeämpään lopputulokseen pääsee puuteriväreillä. Itseasiassa puuteri- ja pastellisävyiset vaatteet ovat erittäin pätevä pari värikkäille sukkiksille. 

Tässä käytännön esimerkki. Mustalla mekolla lopputulos olisi jyrkempi, mutta H&M:n vaaleanpunertavan harsomekon kanssa kaukana dramaattisesta. 

Värikkäiden sukkisten ei tarvitse olla kreisejä väriövereitä, vaan lopputulos voi olla myös rauhallinen. En äkkiseltään keksi minkä sävyisiin värikkäisiin sukkiksiin puuterin sävyiset vaatteet eivät sopisi. Neonvihreään?

Kommentit (5)

Silja
2/5 | 

Hei, tää ei sinänsä liity postaukseen, mutta mulla ois kaino postaustoive. Sulla on niin laaja ja upea vaatevarasto, että olisi mielenkiintoista nähdä miten säilytät kaikki aarteesi! Kengät ja laukut mukaan lukien. Olen itse intohimoinen kaappien järjestelijä ja sulta vois saada inspiraatiota :) Ymmärrän toki, jos kaappien avaaminen tuntuu liian henkilökohtaiselta.

Vierailija
4/5 | 

Ihana väriyhdistelmä! Ei ole aikaisemmin tullut mieleenkään yhdistää viininpunaista/luumunlilaa ja puuteriroosaa, mutta näiden kuvien jälkeen se tuntuu ihan luontevalta yhdistelmältä. Vitsit, onpa kivan näköinen! (-:

Chenille
5/5 | 

Hyvä vinkki! Itsellä on ihanat sinapinkeltaiset sienisukkikset, pitääpä kokeilla niitä muiden värien kanssa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010