En oikeastaan ole kovin suuri pinkkifani. Minulta löytyy vain pari hassua pinkkiä vaatetta, ne perinteiset poikkeus vahvistaa säännön -vaatteet. Mutta asusteissa pinkki on varsin herkullinen. Olen pinkin suhteen pitkälti samoilla linjoilla kuin leopardikuosin kanssa - asusteissa ihana. 

Siksi olin vähän ihmeissäni miksi haksahdin niin totaalisesti näihin räiskyvän kirkkaanpinkkeihin sukkiksiin. En tiedä mikä näissä vetoaa mutta ai että! Ainakin korostavat Parikan remmikenkiä ihan eri tavalla kuin mustat tai nudet sukkikset. 

Olin ihan viittä vaille laittamassa nämä kengät myyntiin, mutta onneksi tulin järkiini. Nyt en haluaisi muita enää käyttääkään! Tässä sen näkee, että kenkäfriikin ei kannata myydä kenkiään vaikka ne olisivat vuosia käyttämättä, palo voi syttyä uudelleen ja silloin tuntuu siltä, kuin olisi saanut uudet kengät. Halpaa shoppailua omassa kenkäkaapissa :D

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Mistä oot löytänyt nää ihanan pinkit sukkikset? Aika överi väri itellekin, mutta vappu asuks vois olla täydelliset! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010