Tänään olin todellinen väriläiskä pinkin Katri Niskasen mekkoni ja oranssin laukun kanssa. Toisaalta, kun ulkona on noin harmaata, sateista ja ankeaa, niin ehkä piristys tosiaan on tarpeen. Enemmän väriä, parempi fiilis.
 

Pakko sanoa, että minulla on aivan ihania lukijoita, sain tänään hymyjä ja jopa haleja niin että hymyilen kuin idiootti edelleen. Hyvänmielen blogia on ihanaa pitää hyväntuulisille ihanille tyypeille.

Kommentit (18)

Ellu
11/18 | 

Sun blogia lukiessa tulee hyvälle mielelle joten kiitos itsellesi hyvän mielen levittämisestä:)

Sini Källberg
12/18 | 

Hehee..Ihana sää oot niinkus aina, mut en mää ylettäisi sua halaan! =)

Terveisin se töpö täältä saaristosta

Olga
15/18 | 

Pinkin ja oranssin liitto on vain niin mahtava! Ja mahtavan ihana tuo laukkusi, iski pienoinen laukkukateus. :) Onko siihen olemassa myös olkahihna, kun on nuo lenkit sivuilla?

Maria
16/18 | 

Voi ihanuus tuota mekkoa! <3 Näinkin sut eilen messuilla, mutta olit juuri lähdössä jonnekin, niin jäi moikkaaminen välistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012